Nieuw VTM-programma ‘Game of Talents’ laat Julie Van den Steen debuteren als presentatrice

Vanavond is het zover. Vanaf 20u40 kan je op VTM afstemmen voor de gloednieuwe spelshow ‘Game of Talents’. Bij VTM zijn ze alvast razend ambitieus. Het programma moet het nieuwe kijkcijferkanon worden voor de commerciële zender. De persoon die alles aan elkaar mag praten, is Julie Van den Steen, die haar debuut maakt als presentatrice.

Verwacht je vanavond aan een combinatie van een spelshow en een talentenjacht in ‘Game of Talents’. Elke week zal er een soort België versus Nederland opgevoerd worden met bekende en onbekende Vlamingen en Nederlanders. De bekende Vlamingen of Nederlanders die de revue passeren, moeten bewijzen dat ze een oog hebben voor talent. Want voor hen zullen mensen met een uitzonderlijk talent het podium betreden. Alleen is dat talent verborgen, en is het aan de kandidaten om te raden wat dat talent precies is. Wie het beste kan raden, verdient een mooie geldprijs.

BV's en BN'ers tegen elkaar

De prijzenpot wordt bepaald met geldballen, die een bedrag van 100 tot 1.500 euro kunnen opleveren. Bij elk juist antwoord dikt de prijzenpot aan, bij een fout antwoord gaat het geld naar de tegenstander. Wie het hoogste bedrag binnenhaalt, kan dat in de finale verzilveren. Of kwijtspelen, natuurlijk.

Deze bekende kandidaten tekenen alvast present: An Lemmens, Dennis Weening, Koen Wauters, Katja Schuurman, Laura Tesoro en Gers Pardoel. Vanavond bijt langs Vlaamse zijde Nora Gharib de spits af, die samen met de 27-jarige Sarah uit Leuven België zal vertegenwoordigen. De concurrentie uit Nederland komt van de 37-jarige Jelleke en Jandino Asporaat.

Langverwacht presentatiedebuut

Naast de eerste aflevering kent ‘Game of Talents’ vanavond nog een extra primeur. Julie Van den Steen zal namelijk haar debuut maken als VTM-presentatrice. Normaal stond ze al naast Niels Destadsbader in 'The masked singer', maar door de afstandsregels in volle coronacrisis moest ze uitwijken naar de jurytafel. Nu mag ze 'Game of Talents' in goede banen leiden voor Vlaanderen én Nederland, met stand-upcomedian Tijl Beckand als haar sidekick.

“’Game of Talents’ combineert de strafste acts en mysterie in één spelshow. Een bodybuilder die uitblinkt in het trainen van honden of iemand die strak in het pak komt breakdancen: misleiding is vaak troef en durft onze kandidaten al eens op het verkeerde been te zetten”, maakt Julie Van den Steen duidelijk.

“In ‘Game of Talents’ zien we de grootste verborgen talenten van België en Nederland, maar ook internationale artiesten tonen wat ze kunnen. Wie vouwt zichzelf op en kruipt in een doos? Wie doet acrobatische toeren op een monowiel? Wie kan er klappen met één hand? En vooral: kunnen onze kandidaten dit inschatten op basis van hun uiterlijk? Het raden kan beginnen!”

Kijk vanavond naar aflevering 1 van 'Game of Talents' vanaf 20u40 op VTM, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top