De beste roadtrip zangstondes

Films | Zou een road trip hetzelfde zijn zonder een goede playlist en een geweldige groep vrienden? Dit artikel bewijst dat muziek achter het stuur een must is. Zing mee met de verschillende personages die elk hun eigen dolle roadtrip beleven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

White Chicks

Twee zwarte FBI-agenten maken de fout van hun leven en moeten alles in werk stellen om hun carrière te redden. Ook als dat wil zeggen dat ze zich moeten omvormen tot twee witte blonde socialites, die zelf niet naar de vakantie in de Hamptons kunnen gaan. De ‘dames’ mogen niet uit de toon vallen en trekken dus met ‘hun’ vriendinnen op en wat is er meer cliché dan samen 'A Thousand Miles' zingen in de auto? De agenten lijken bijna door de mand te vallen wanneer ze de tekst niet kennen, maar hebben gelukkig nog een ander nummer achter de hand.

'White Chicks' is beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!


A Night at the Roxbury

In deze Amerikaanse komedie dromen twee broers ervan om de nacht door te brengen in de meest trendy club van Los Angeles, de Roxbury. De film bevat dansmuziek uit de jaren 90, waaronder Haddaways beroemde nummer 'What Is Love'. Een goede roadtripscène kon dus zeker niet ontbreken. De film is gebaseerd op een serie sketches die opgevoerd werden tijdens de Saturday Night Live show, zoals deze waarin Jim Carrey de twee broers vergezelt. Met hun hoofd schudden op de muziek kunnen ze alvast goed.

How I Met Your Mother

Ted en Marshall weten hoe je een autorit leuk maakt. De twee vrienden kennen elkaar sinds de universiteit, toen Marshall nog in zijn oude auto reed waarvan de CD-speler stuk was. Het resultaat: de twee moeten gedurende de hele rit de aanstekelijke hit ‘500 Miles’ aanhoren. Ted en Marshall doorlopen verschillende fases tijdens de lange trip, gaande van wilde zang naar diepe vermoeidheid. Ondertussen zijn ze volwassen en is het nummer uitgegroeid tot een waar symbool van hun vriendschap.

We're the Millers

David had een meesterlijk plan voor zijn nieuwe drugsdeal. Hij zou alles over de grens smokkelen in een camper, met zijn gezin. Want niemand verdenkt een gezin. Het enige probleem is dat hij geen familie heeft en dus doet hij beroep op zijn stripperbuurvrouw en twee weggelopen tieners die het spelletje willen meespelen. Eens de drugs veilig overgebracht zijn, vieren ze hun triomf met een zangsessie in de auto. Luidkeels zingen ze ‘Waterfalls’ mee. Na zo’n zware inspanning, hadden ze wel wat ontspaning verdiend.

'We're the Millers' kan je vinden op Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!


Wayne’s World

Is het echt mogelijk om naar Queens hit 'Bohemian Rhapsody' te luisteren zonder die uit volle borst mee te zingen? Het lijkt erop dat de vriendengroep uit de film 'Wayne's World' het antwoord heeft. In een iconische scène zingen ze elke seconde van de melodie van dit iconische lied met zoveel passie dat het moeilijk is om niet hetzelfde te doen. Hun elektrische luchtgitaarsolo’s zijn ook aanstekelijk en hilarisch. Deze film geeft je ongetwijfeld zin om een mooie playlist te maken en je dromen na te jagen.

'Wayne's World' is beschikbaar in de Proximus VOD catalogus. Naar de Proximus VOD catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top