Ook komende maandag spreken we af om 19u voor een avondje Belgian League, met livestream op Pickx.be. Op het programma: boeiende wedstrijden met het commentaar van een topduo.

Zoals elke week zullen Dino en Xsodus, je favoriete casters, je de wedstrijdavond live laten beleven vanop de Summoner’s Rift.


Programma:


Klassement:

Komende week begint de terugronde van de Spring Split na een eerste segmenthelft vol verrassingen! De grootste is zonder twijfel revelatie ION SQUAD. Het zeer jonge team heeft slechts één keer verloren, van KVM Esports, het team dat op de eerste plaats staat in het voorlopige klassement. Regerend kampioen Sector One eist momenteel plaats drie op, maar het zal constant moeten blijven presteren als het zich wil handhaven en zijn kwalificatie voor de play-offs over de streep wil trekken.

4Elements en KRC Genk staan er ook nog goed voor met een plek in de middenmoot, maar zoals we net al zeiden, de tweede helft van het seizoen moet nog gespeeld worden en verschillende scenario’s zijn nog mogelijk in de buik van het klassement. Team 7AM lijkt het veel moeilijker te hebben in deze voorjaarssplit. Halverwege het segment heeft de ploeg nog geen enkele overwinning achter zijn naam kunnen opschrijven. In deze fase van de competitie blijven er niet veel scenario’s over voor Team 7AM om zich te kwalificeren voor de play-offs.

Copyright afbeelding: META