Er wordt weer blind getrouwd!

Al vijf keer was televisiekijkend Vlaanderen getuige van een reeks huwelijken tussen twee mensen die elkaar van haar noch pluim kenden. ‘Blind Getrouwd’ is ondertussen toe aan de zesde jaargang en dit jaar wacht de kijkers (en trouwers) een primeur: het eerste koppel met kinderen maakt zijn opwachting in de realityreeks.
 

De start van ‘Blind Getrouwd’ kon dit jaar niet beter vallen. Kijkers worden namelijk voor het eerst aan de deelnemers voorgesteld op Valentijnsdag. Die veertiende februari maken we kennis met acht mannen en vrouwen, die het grondig moe zijn om als single door het leven te gaan. Zij hebben de keuze gemaakt om voor een altaar te gaan staan met een wildvreemde.
 

 

Oudere generatie

Een team van vijf experten heeft de vrijgezellen deskundig bestudeerd en aan elkaar gekoppeld, waardoor het wetenschappelijk haast onmogelijk is dat de vonk niet overslaat. In de vorige seizoenen bleek echter al dat er meer nodig is dan wetenschappelijke onderbouwing, om een huwelijk te doen slagen. De nieuwe koppels staan trouwens voor een nog grotere uitdaging dan hun voorgangers, want zij doorstaan alle fasen van het experiment in ware coronastijl. Even vluchten naar de beste vriendin, verstrooiing zoeken op café of zelfs ontsnappen aan elkaar door naar het werk gaan, zit er niet in.
 
Vorig jaar gaf het eerste homokoppel elkaar het jawoord en ook dit seizoen heeft VTM een primeur achter de hand. Waar vorige jaren veel twintigers de liefde zochten, gingen de programmamakers bewust op zoek naar een generatie ouder. Dat resulteerde in het huwelijk van Veerle en Sven, twee vijftigers met meerderjarige kinderen, die na een lange tijd de stap naar een relatie terug durven zetten. Alle andere deelnemers zijn heteroseksuele dertigers, maar hun matches worden nog niet onthuld.

Bekijk ‘Blind Getrouwd’ van 14 februari elke maandag om 19u55 bij VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top