Bekijk het tweede seizoen van oranje klodder ‘Lamput’ op Boomerang!

Het tweede seizoen met de dolle fratsen van Lamput, een mysterieuze klodder die uit een laboratorium ontsnapt is, kan je vanaf nu dagelijks bekijken op Boomerang om 14u40. Blijft de spitsvondige Lamput de wetenschappers te slim af?

In het geheime laboratorium van twee wetenschappers wordt een vreemd wezen gemaakt. Het oranje slijmerige experiment krijgt de naam Lamput. Lamput is de twee wetenschappers te slim af en slaagt erin om uit het labo te ontsnappen. De twee wetenschappers zitten hun creatie op de hielen, maar omdat Lamput in eender welke vorm kan transformeren, glipt hij steeds door hun vingers.
 
Het eerste seizoen van ‘Lamput’ bestond uit hilarische animatievideo’s van slechts 15 seconden. In het tweede seizoen zijn de afleveringen twee minuten lang. Die minuten zitten volgepakt met creatieve en levendige animatie en spitsvondige manieren om te ontsnappen aan het net van de wetenschappers. Daarbij gebruikt Lamput zijn transformatietalenten om op te gaan in de omgeving en zijn achtervolgers om de tuin te leiden. En dat leidt al eens tot situaties die jong en oud aan het lachen krijgen.
 
Bekijk de spannende nieuwe achtervolgingen van ‘Lamput’ vanaf nu elke dag om 14u40 bij Boomerang of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!




Top