28 feel good films voor elke dag van februari

Met zijn 28 dagen belooft de maand februari bijzonder te worden. Nog maar een jaar geleden hadden we geen idee hoe ons dagelijks leven er nu uit zou zien. Om aan de somberheid van de coronacrisis te ontsnappen, biedt Proximus Pickx je de kans om één film per dag te (her)ontdekken. 28 feel good producties van alle stijlen en voor alle generaties.

1 februari: 22 Jump Street

Hoewel ze hun weg door de middelbare school met succes hebben afgelegd, brengt een onderzoek op een lokale universiteit grote veranderingen voor undercoveragenten Jenko en Schmidt. Wanneer Jenko een soulmate in het footballteam ontmoet en Schmidt infiltreert in de kunstbende, beginnen beide mannen hun partnerschap in twijfel te trekken. Niet alleen moeten ze de zaak oplossen, maar nu moeten de twee uit de kluiten gewassen pubers ook nog leren hoe ze zich als volwassenen moeten gedragen.

‘22 Jump Street’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

2 februari: Paddington

Nadat een dodelijke aardbeving zijn huis in het Peruaanse regenwoud verwoest, gaat een jonge beer op zoek naar een nieuwe thuis in Engeland. Paddington vindt onderdak bij het gezin van Henry en Mary Brown in Londen. Hoewel Paddingtons verwondering over het stadsleven hem al snel sympathiek maakt bij de Browns, loopt hij groot gevaar. Taxidermist Millicent Clyde aast op de zeldzame beer en zijn huid, en hoopt van hem haar volgende museumstuk te maken.

‘Paddington’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

3 februari: Bridesmaids

Annie is single en haar leven is een puinhoop. Ze heeft liefdesverdriet en bijna geen geld, maar wanneer haar beste vriendin Lillian op punt staat om te trouwen kan ze niet anders dan getuige zijn. Ze baant zich dan ook een weg door alle vreemde en vooral dure rituelen die horen bij haar rol als bruidsmeisje. Annie is dan wel vastbesloten om alles perfect te laten verlopen, maar de chaos neemt het over. De hele groep bruidsmeisjes belandt in een wild avontuur richting bruiloft.

‘Bridesmaids’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

4 februari: FC De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant

De Kampioenen worden uitgenodigd door Albert Tartuffe, een oude vriend van voorzitter Boma, voor een vriendschappelijke wedstrijd in de Provence. Tartuffe probeert aan Boma een wijndomein te verkopen waar een steenrijke sjeik van af wil. Boma wil namelijk naar Frankrijk verhuizen en stoppen met de Kampioenen. Alles loopt fout wanneer Ronald ontvoerd wordt, Carmen achtergelaten wordt tijdens de reis en Boma te weten komt dat het wijnkasteel eigenlijk waardeloos is.

‘FC De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

5 februari: White Chicks

Twee FBI-agenten, Marcus en Kevin Copeland, verijdelen per ongeluk een drugsvangst. Als straf worden ze gedwongen om een paar socialites naar de Hamptons te escorteren, waar ze als lokaas voor een kidnapper zullen worden gebruikt. Maar wanneer de meisjes het plan van de FBI doorhebben, weigeren ze te gaan. Marcus en Kevin hebben geen andere keuze en besluiten zich voor te doen als de zusjes, door zichzelf te transformeren van Afro-Amerikaanse mannen in een paar blonde, witte vrouwen.

‘White Chicks’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

6 februari: La Bonne Épouse

Het huishouden doen en zonder tegenspraak gehoorzamen aan je man: dat is wat Paulette Van Der Beck met verve onderwijst in haar huishoudschool. Zij en haar collega’s houden een streng en conservatief regime aan, maar plots worden al hun zekerheden overhoop gegooid door een golf van feministische revolutie in 1968. Wat als ze als vrouw meer in hun mars hebben dan de was en de plas doen?

‘La Bonne Épouse’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!

7 februari: The Intern
8 februari: Mrs. Doubtfire
9 februari: Killers
10 februari: The Parent Trap
11 februari: Ocean’s Twelve
12 februari: Scooby-Doo
13 februari: Now You See Me
14 februari: Valentine’s Day
15 februari: The Hook Up Plan
16 februari: Pirates of the Caribbean
17 februari: Lupin
18 februari: The Tourist
19 februari: How to be Single
20 februari: The Hangover
21 februari: The Five-Year Engagement
22 februari: Indiana Jones
23 februari: Dirty Dancing
24 februari: Catch Me If You Can
25 februari: Love Wedding Repeat
26 februari: Harry Potter and the Philosopher's Stone
27 februari: A Simple Favor
28 februari: Miss Congeniality
 

Top