Komt er nog sneeuw? Met deze films uit de Proximus VOD-Catalogus kom je in de sfeer

Films |

Al enkele dagen gaan de weersvoorspellingen in de richting van sneeuwval. Frank Deboosere en collega’s zien het weer de komende dagen kouder en misschien ook wel witter worden. Misschien sneeuwt het nog wel een laatste keer voor de lente begint? Met deze films uit de Proximus VOD-catalogus kom je meteen terug in de winter- en sneeuwmood. Nestel je in de zetel, steek het haardvuur of de verwarming aan en neem er een dekentje bij om te genieten van deze winterfilms.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Fatman

Met ‘Fatman’ komen we terug in de kerstsferen. Een chaotische kerstman probeert zijn bedrijf te redden, maar de zaken lopen steeds slechter. Ondertussen is de twaalfjarige Billy niet gelukkig met zijn kerstcadeau. Hij huurt een huurmoordenaar in om de kerstman te vermoorden.

De actiekomedie is geregisseerd door Eshom Nelms en Ian Nelms. Topacteurs als Mel Gibson, Walton Goggins en Chance Hurstfield maken hun opwachting in de film, die pas een paar maanden geleden uitkwam. 
 

‘Fatman’ is nog tot 7 februari beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus.
Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!
 

Abominable

Ook bij de film ‘Abominable’ kan je terecht voor sneeuwlandschappen. De computeranimatiefilm uit 2019 is gericht op kinderen. In de film begint een team van onderzoekers aan een gevaarlijke tocht naar de bergen van de Himalaya om een plant te vinden die de medische wereld enkele eeuwen vooruit kan helpen. Ze vinden sporen van vorige expedities, maar ze ontdekken ook dat er een yeti in de bergen woont die alles doet om zijn terrein te beschermen.

De film is een werk van DreamWorks Animation en Pearl Studio. Het schouwspel lokte na de lancering wat controverse uit. De aanleiding daarvoor was een scene waarin een landkaart voorkwam. Daarop was te zien dat China zijn territoriale eisen in de Zuid-Chinese Zee kracht bij zou zetten. Vietnam haalde de film uit de zalen en in Maleisië en de Filipijnen mag de film enkel vertoond worden als de scène eruit geknipt wordt.

‘Abominable’ is nog tot 19 mei beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus.
Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Blood and Money

De hoofdrolspeler in ‘Blood and Money’ is maar liefst 71 jaar oud. Maar dat is voor Tom Berenger geen reden om de planken niet uit het podium te spelen. Bergachtige sneeuwlandschappen zijn een decor van een prachtig kat- en muisspel waarin Berenger zijn ding kan doen. 

De gepensioneerde veteraan Jim Reed, gespeeld door Berenger, is op jachtuitstap in het noorden van Maine wanneer hij het lichaam van een vrouw vindt, samen met een zak vol geld. Een groep criminelen is op zoek naar dat geld omdat ze willen ontsnappen naar Canada. De jager wordt al snel zelf opgejaagd, en de bergen vol sneeuw vormen het decor voor een kat-en-muisspel op leven en dood.

‘Blood and Money’ is nog tot 19 maart beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus.
Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top