Zoals elke maandagavond ontvangen we je graag hier, live, voor een hele avond op de Summoner’s Rift. Op het programma: de 4e speeldag van onze geliefde Belgian League!

Ook komende maandag zal je naar het deskundige commentaar kunnen luisteren van onze twee favoriete Nederlandstalige casters, Dino en Xsodus.


Programma van week 4:Het voorlopige klassement:Na de meest recente speeldag staat Team 7AM helemaal onderaan in het klassement met een vierde nederlaag op rij. De wedstrijd om naar uit te kijken deze week is natuurlijk de confrontatie tussen de twee teams die aan de leiding staan: KVM Esports en ION SQUAD. Na de wedstrijd zal sowieso een van de twee teams alleen aan kop staan. Sector One, de titelverdediger, stagneert in de middenmoot. Maar voorlopig is dat voldoende om de play-offs te halen.

Zoals je misschien gemerkt hebt, komen we al aan het einde van de eerste helft van deze Spring Split. Sommige teams zijn goed op weg om een ticket voor de play-offs te bemachtigen, maar ze zullen niet mogen verzwakken. De onderste teams uit het klassement zullen de lat daarentegen hoger moeten leggen om een mogelijke kwalificatie af te dwingen! We spreken hier dus maandag om 19u af voor de vierde speeldag van de Belgian League!

Copyright afbeelding: META