Netflix heeft tal van knallers voor je klaarstaan in februari

Series | In deze coronatijden is Netflix ongetwijfeld één van je beste vrienden geworden. Het streamingplatform heeft weer enkele documentaires, films en series in de aanbieding. Proximus Pickx komt met een update.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jurassic World Camp Cretaceous

Seizoen twee van deze animatiereeks is nu beschikbaar via Netflix. Het eerste seizoen was een groot succes en kreeg bijzonder veel lof. Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nubar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

De animatiereeks is uiteraard gebaseerd op de succesvolle filmreeks Jurassic Park. In de jaren ’90 waren deze films een enorm succes en de afgelopen jaren werden ze in een modern jasje gestoken. Momenteel staat de teller al op vijf films en de zesde volgt.

Ontdek Jurassic World Camp Cretaceous vanaf nu op Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx.

To All the Boys : Always and Forever

De derde 'To All the Boys'-film is vanaf 12 februari beschikbaar. Na het succes van 'To All the Boys: P.S. I Still Love You', die net voor Valentijn 2020 werd gelanceerd, komt er dus een derde prent. In 2018 was er al 'To All The Boys I’ve Loved Before'.

In de derde film gaat Lara Jean Covey zich voorbereiden op het einde van haar tijd in het middelbaar. In deze prent gaat ze nadenken hoe haar leven met Peter, haar vrienden en familie er gaat uitzien. Ze moet de stap naar een volwassen leven zetten.

Ontdek 'To All the Boys' vanaf 12/02 Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx.

Tribes of Europa

Het eerste seizoen van 'Tribes of Europa' is vanaf 19 februari beschikbaar. Deze Duitse sci-fi serie telt zes afleveringen. Het verhaal speelt zich af in 2074 en Europa is opgesplitst in verschillende 'Tribal'-staten, waar ze vechten over de controle. Kiano, Liv en Elija zitten gevangen in het conflict, totdat ze een mysterieuze kubus in hun handen krijgen …

Ontdek 'Tribes of Europa' vanaf 19/02 Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx.

Pelé

De Braziliaan Pelé wordt door velen aanzien als de beste voetballer ooit. Pelé, die door het leven gaat als Edson Arantes do Nascimento, is vandaag de dag 80 jaar en nog altijd bijzonder populair. Netflix brengt vanaf 23 februari de documentaire met tal van ongeziene archiefbeelden en exclusieve interviews. Een echte ‘must see’ voor elke sport- en voetballiefhebber.

Ontdek 'Pelé' vanaf 23/02 op Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx.

Disenchantment

De animatieserie, die je nu al kan bekijken via Netflix, werd gecreëerd door Matt Groening. Hij is het grote brein achter 'The Simpsons'. 'Disenchantment' is aan zijn derde seizoen toe. De animatieserie speelt zich af in een fantasysetting en het is vooral de grofgebekte anti-heldin Bean die in de voetsporen van illustere voorgangers als Homer Simpson of Bender, creaties van Groening, weet te treden.

Ontdek 'Disenchantment' vanaf nu op Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx.

Riverdale

In deze vijfde jaargang van 'Riverdale' komen de fans weer aan hun trekken. 'Riverdale' gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen in het op het eerste gezicht saaie Riverdale. Maar niets is minder waar …

Ontdek 'Riverdale' vanaf nu op Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx.

Malcolm & Marie

Vanaf 5 februari kan je ook 'Malcolm & Marie' bekijken. Wanneer filmmaker Malcolm (Washington) en zijn vriendin Marie (Zendaya) naar huis terugkeren van een filmpremière, kent hun avond een plotse wending. De film wordt omschreven als een film over de liefde, maar het is geen liefdesverhaal. Washington en Zendaya zijn de enige gezichten van de film. Alweer een pareltje van regisseur Sam Levinson.

Ontdek ‘Malcolm & Marie’ vanaf 05/02 op Netflix via de tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top