De eerste helft van de Spring Split gaat verder met de derde competitiedag die komende maandag om 19u zal starten! Het evenement kan je hier in livestream volgen met een cast van topkwaliteit!

Ook deze week zullen jullie de competitie weer kunnen bekijken in het gezelschap van ons castersteam, bestaande uit Dino en Xsodus. Ze zullen jullie de actie laten beleven alsof je er zelf bij bent.

Programma van week 3:

Klassement:

Je zal het waarschijnlijk wel al weten, maar KVM Esports, een veteraan binnen de competitie, en ION SQUAD, de nieuwkomer, staan nog altijd op kop. Beide teams profiteerden namelijk van de moeilijkheden bij Sector One, dat zijn motor niet meteen aan de praat kreeg, om aan het begin van het seizoen de leiding te nemen. Maar opgelet, Sector One speelt komende week twee wedstrijden en kan dus in een flits naar de top van het klassement opschuiven.

Onderaan het klassement is de derde speeldag heel belangrijk voor 4Elements en Team 7AM. De slotwedstrijd van de avond zal inderdaad bepalen welk team naar de laatste plaats zal zakken. Maar zelfs dan mag je als team het hoofd niet laten hangen, want we zijn nog lang niet aan het einde van het segment. In dit stadium zijn alle scenario’s mogelijk.

We zien jullie dus hier maandag om 19u voor een avondje Belgian League dat vuurwerk belooft!

Copyright afbeelding: META