Nieuw in Movies & Series

Nieuw in Movies & Series: twee boeiende Woody Allen films, biografisch geïnspireerd drama en toppers van Belgische makelij!

Ontdek ze hier.

Mary Shelley

De film 'Mary Shelley' is gebaseerd op het leven van de wereldberoemde schrijfster Mary Shelley. Op jonge leeftijd beslist Mary (Dakota Fanning) om met dichter Percy Shelley (Douglas Booth) te trouwen en met hem te verdwijnen, wat leidt tot frustraties en ongeloof bij haar familie. Samen met Mary's zus Claire (Bel Powley) logeert het koppel bij schrijver Lord Byron (Tom Sturridge), waar de gasten gevraagd wordt een griezelverhaal te schrijven. Op dat moment zou Mary het lumineuze idee krijgen voor haar bekendste werk 'Frankenstein'.

Vanaf 30 januari beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Fighting with my Family

'Fighting with My Family' is een film die je achterover zal slaan! Saraya (Florence Pugh) en haar broer Zak (Jack Lowden) groeiden op in een familie die gek is op worstelen. Wanneer broer en zus de kans krijgen om te testen voor het wereldberoemde WWE, zijn ze dolgelukkig. Helaas mag alleen Paige (zoals Saraya zich in de ring laat noemen) door, haar broer niet. Als outsider zal ze zich er in haar eentje moeten doorworstelen. Mooie film gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

Nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Call Me by Your Name

De prachtige film 'Call Me by Your Name' zal je doen terugdenken aan je eigen vakantieliefdes vroeger! In 1983, tijdens een snikhete zomer in Italië, ontvangen Elio Perlman (Timothée Chalamet) en zijn gezin hun jaarlijkse zomergast op. Dit keer is het de knappe Amerikaan Oliver (Armie Hammer). Elio merkt al snel dat hij gevoelens krijgt voor Oliver, maar worstelt met zichzelf. Is deze liefde onbeantwoord en onmogelijk? Geniet naast het pakkende verhaal ook van de landschappen en de sfeervolle muziek!

Nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!Wonder Wheel

Het drama 'Wonder Wheel' werd geschreven en geregisseerd door niemand minder dan Woody Allen! In de jaren 1950 raken de levens van vier mensen met elkaar vervlochten in de schaduw van het reuzenrad 'Wonder Wheel' in een pretpark aan de zeedijk van Coney Island (New York). Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple en James Belushi spelen de pannen van het dak in deze sfeervolle film. De moeite waard!

Nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!


Irrational Man

Met 'Irrational Man' staat er een tweede topfilm van Woody Allen in Movies & Series! Abe Lucas (Joaquin Phoenix), een filosofieleraar aan een hogeschool in een klein dorpje, zit in een existentiële crisis. Dankzij de vriendschap met zijn leerling Jill (Emma Stone) krijgt zijn leven weer wat richting, al zijn de gevolgen extreem. Bij Jill zijn de gevoelens voor Abe echter niet zo onschuldig.

Nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!


Filles de joie

In het Belgische drama 'Filles de joie', steken drie prostituees (Sara Forestier, Noémie Lvovsky en Annabelle Lengronne) dagelijks de grens tussen België en Frankrijk over om te werken. Allemaal ondervinden ze elke dag hoe moeilijk het is om hun privé- en werkleven te combineren. Na een extreem hete zomer met een onverwachte wending delen ze een geheim dat hen voor altijd zal verbinden.

Nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!


Bloed, zweet & tranen

Liefhebbers van het Nederlandse lied moeten de film 'Bloed, zweet & tranen' gezien hebben! De film vertelt in drie delen het leven van de Nederlandse volkszanger André Hazes, van zijn moeilijke jeugd tot aan zijn woelige afscheid. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer, Hadewych Minis, Fedja van Huêt en Matheu Hinzen.

Nu beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

De Patrick

In de unieke film 'De Patrick' wordt je ondergedompeld in de wereld van Patrick (Kevin Janssens), die met zijn ouders op hun nudistencamping woont. Wanneer zijn vader (Josse De Pauw) sterft, neemt Patrick de leiding over, maar op dat moment ontdekt hij dat zijn favoriete hamer verdwenen is. Wat later blijkt dat iemand met de hamer een inbraak heeft gepleegd, waarna Patrick aan een existentiële zoektocht begint naar de hamer - en zichzelf.

De film was daarnaast ook de grote winnaar bij de uitreiking van 'De Ensors' (de Vlaamse filmprijzen) op 23 januari. 'De Patrick' had maar liefst 13 nominaties op de teller en ging uiteindelijk naar huis met 7 Ensors. De film won de award voor de categorieën 'Beste Film', 'Beste Regie', 'Beste Scenario', 'Beste Acteur', 'Beste D.O.P.', 'Beste Kostuum' en 'Beste Art Direction'.  

Vanaf 20 februari beschikbaar in Movies & SeriesOntdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Series

Bekijk alles
Top