Een week na de grote comeback van de Belgian League spreken we opnieuw af voor de tweede speeldag van de competitie, komende maandag vanaf 19u! De race richting play-offs is begonnen.

Velen onder jullie maakten de grote terugkeer van de Belgian League mee op de verschillende Twitch-kanalen van Proximus Esports, en daar zijn we jullie dankbaar voor! Ook komende week strijden de verschillende teams tegen elkaar en proberen ze zoveel mogelijk overwinningen te behalen om zo een ticket voor de play-offs te veroveren.

Programma van week 2:Klassement:


Vorige week verraste ION SQUAD, de nieuwkomer binnen het Belgische circuit. Het team boekte meteen zijn eerste twee overwinningen van het seizoen, goed geholpen door zijn nieuwe aanwinst Phoenix, die rechtstreeks overkwam van Sector One. De regerende Belgische kampioen had trouwens een nogal moeilijke start. Sector One verloor van KVM Esports in een heel spannende heruitgave van de Country Finals in oktober vorig jaar. De Mechelaars maakten dus gebruik van een moment van zwakte bij de vossen om zich aan te sluiten bij ION Squad aan de top van het klassement.

Maar opgelet, gezien het format van de competitie zullen we nog een week of twee moeten wachten vooraleer we kunnen inschatten hoe het eindklassement er zou kunnen uitzien. Op dit moment is alles nog mogelijk.

Copyright afbeelding: META