Met deze tv-tips kom je het weekend door!

Films |

Zware week achter de rug? Zin om nog eens in de zetel te ploffen na de werkweek? Proximus Pickx zocht uit op welke kanalen je best afstemt om je tv-avond door te komen met de beste televisie. 

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Verschrikkelijke Ikke 3

Neem je kinderen mee in de zetel en stem vrijdagavond af op VTM voor de derde film met de ‘minions’. Wanneer Gru's laatste missie gruwelijk in de soep loopt, wordt hij ontslagen bij de Anti-Villain League. Net wanneer hij begint te twijfelen aan zijn keuzes en identiteit, krijgt hij onwaarschijnlijk nieuws: hij heeft een tweelingbroer. Deze Dru is net iets vrolijker, succesvoller en charmanter dan Gru en wil dolgraag met hem het criminele pad op.

Serveer je gezin vrijdagavond een leuke portie ‘minions’ met 'Verschrikkelijke Ikke 3' op VTM vanaf 20u40.

Matthias et Maxime (VOD)

Liefhebber van een dramafilm? Dan kan je in de VOD-catalogus van Proximus kijken naar Matthias en Maxime. De twee jeugdvrienden Matthias en Maxime kussen elkaar voor het kortfilmproject van een gemeenschappelijke vriendin. Na de kus lijkt niets nog wat het ooit is geweest. Matthias en Maxime beginnen te twijfelen aan hun geaardheid en aan hun gevoelens voor elkaar. Hun turbulente gevoelsleven heeft ook een uitwerking op de vriendengroep waartoe ze behoren.

De film werd officieel voorgesteld op het filmfestival van Cannes. De hoofdrol is voor Xavier Dolan, die ook regisseur, scenarist, monteur en coproducent van de film en bewees zijn kunsten in de prachtige dramafilm. Je kunt hem nog tot 16 januari bekijken in de VOD-catalogus, dus wees er snel bij!

Ontdek Matthias et Maxime via de Proximus VOD-catalogus.
 

Zaterdag: Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Eerder fan van een goeie detectiveserie? Vergeet je televisie dan niet aan te zetten op zaterdagavond. Dan keren we terug naar 1891. Wanneer de kroonprins van Oostenrijk dood wordt aangetroffen, wijst alles op zelfmoord. Maar volgens Sherlock Holmes werd de prins vermoord, en is die misdaad slechts een deeltje van een onheilspellende puzzel, bedacht door de gewetenloze meestercrimineel professor Moriarty. Het spoor leidt naar een exclusieve gentlemen's club, waar Holmes de geheimzinnige zigeunerin Simza ontmoet. Zij was mogelijk betrokken bij de moord op de kroonprins en dreigt nu zelf het volgende slachtoffer te worden.

Kijk zaterdagavond naar de avonturen van Sherlock Holmes op VIER vanaf 20u25.

Zondag: Ghostbusters

Sciencefiction, humor en een mini-portie horror die met elkaar een relatie aangaan. Het lijkt een opvallend huwelijk en dat is het ook. Peter Venkman, Raymond Stantz en Egon Spengler zijn drie wetenschappers die zich gespecialiseerd hebben in paranormale verschijnselen. Wanneer ze hun job aan de universiteit van New York verliezen, richten ze een bedrijf op dat zich bezighoudt met de bestrijding van kwelgeesten. Ze worden algauw overspoeld door hulpoproepen. Een heel leger van spoken blijkt zijn intrede in de stad te hebben gedaan.
 

Kijk zondagavond op VTM3 naar Ghostbusters omstreeks 18u40.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top