Kijktips om het weekend mee door te komen

De eerste werkweek na de kerstvakantie zit erop, dus het is tijd om in de zetel te kruipen en eens goed te ontspannen. Hoe dat het best lukt? Met uitmuntend kijkvoer, natuurlijk. Dit zijn onze tips voor dit weekend.

Vrijdag: I, Tonya

‘I, Tonya’ vertelt het waargebeurde verhaal van kunstschaatsster Tonya Harding. Harding is een natuurtalent en het lijkt alsof ze haar ticket voor de Olympische Spelen al binnen heeft. Maar haar uitdagende outfits en vulgaire taalgebruik vallen niet in de smaak in de keurige schaatswereld. Ze omringt zich met foute mensen en maakt plannen om haar concurrente Nancy Kerrigan buiten spel te zetten. Wanneer haar ex-man de plannen ook echt uitvoert, wordt ze de spilfiguur van één van de grootste Amerikaanse sportschandalen.
 
Voor deze biografische film zap je vrijdag om 21u20 naar Canvas.

Zaterdag: Bridgerton

In het Londen van 1813 draait alles rond status, schone schijn en voor jonge vrouwen: trouwen. Dit kostuumdrama is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn en volgt de familie Bridgerton. Één van de kinderen van het gezin, Daphne, wordt voor de eerste keer voorgesteld als debutante en moet dus op zoek gaan naar een geschikte man. Dat loopt echter niet over rozen, aangezien het ene schandaal het andere opvolgt. Het volledige reilen en zeilen van de high society wordt dan ook nog eens uit de doeken gedaan door Lady whistledown, een mysterieuze schrijfster met een hoog 'Gossip Girl'-gehalte.
 
Het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ kan je vinden op Netflix.

Zondag: A Simple Favor

Stephanie is een alleenstaande moeder die werkt als vlogger in Connecticut. Haar beste vriendin, Emily, lijkt het allemaal te hebben: een succesvolle carrière, een liefdevolle familie en een glamoureuze levensstijl. Wanneer Emily op een dag op mysterieuze wijze verdwijnt, lanceert Stephanie haar eigen onderzoek door in het verleden van haar vriendin te graven. Maar dat verleden blijkt iets duisterder dan ze dacht.

Bekijk 'A Simple Favor' in de Proximus VOD Catalogus

Films

Bekijk alles
Top