De Planckaerts luiden 2021 in met speciale aflevering van ‘Chateau Planckaert’

Goed nieuws voor de fans van de familie Planckaert: de tv-hit van het voorbije najaar krijgt een verlengstuk. Op 1 januari komt er namelijk een special van de populaire familie.

Week in, week uit wisten de Planckaerts Vlaanderen aan het tv-scherm te kluisteren met ‘Château Planckaert’. Verscheidene afleveringen lokten namelijk 1,7 miljoen kijkers. Het werd dé kijkcijferhit van Eén op zondagavond. In ‘Château Planckaert’ verbouwen Eddy en co een verwaarloosd kasteel in Frankrijk. Al waren deze verbouwingen echter bijzaak. Vooral de kleine dingen die de familie bindt, zoals het vieren van verjaardagen of het overwinnen van problemen, kwamen steevast en op een eerlijke manier naar voren.

Dat maakt dat de verbouwingen alles behalve klaar zijn. In november kwam er reeds een extra aflevering bij, naast de tien geplande van seizoen één. Dat er een tweede seizoen komt volgend jaar, is ondertussen geen geheim meer. De timing is ideaal, want eind volgend jaar zouden de werkzaamheden in Frankrijk klaar moeten zijn.

Romantische nacht in het busje

In ‘Château Planckaert’ kregen we naast Eddy en Christa ook een inkijkje bij de gezinnen van Francesco en Stephanie. Ook voor Junior en mémé Clara waren er prominente rollen weggelegd. In de reeks leerden we vervolgens Shana kennen als de nieuwe vriendin van Junior.

In de special op nieuwjaarsdag staan net Junior en Shana centraal. De twee zullen namelijk een romantische nacht spenderen in de gerenoveerde bus bij de rivier. Maar ook mémé Clara, de moeder van Christa, zal haar plekje in de special krijgen. Zo zien we hoe ze zich begint te settelen ‘op de berg’ bij Christa, Eddy en Junior.

Maar net dan wordt er een bommetje gedropt… Wat dat bommetje juist inhoudt, weten we nog niet. Daarvoor zal je moeten kijken naar de special van ‘Château Planckaert’.

Kijk op vrijdag 1 januari naar de special van ‘Château Planckaert’, vanaf 20u30 te volgen op Eén.

Series

Bekijk alles
Top