Nieuw op Netflix deze week

Series | Een nieuwe week betekent ook gloednieuw kijkvoer op Netflix. Proximus Pickx nam reeds een kijkje en selecteerde volgende kleppers voor wie op zoek is naar nieuw bingewatchmateriaal.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Cops and Robbers

'Cops and Robbers' situeert zich op het kruispunt tussen activisme en animatie. Een wereldwijde samenwerking van meer dan 30 artiesten, studenten en bedrijven zette een gedicht van Timothy Ware-Hill om tot een visueel verbluffend statement tegen politiegeweld en ander systemisch geweld tegen Afro-Amerikanen. Aanleiding voor Ware-Hills gedicht was de video van de moord op Ahmaud Arbery, die tijdens het joggen werd doodgeschoten door drie blanke mannen. De video zorgde voor een wereldwijde controverse en gaf mee aanleiding tot de nieuwe opstoot aan Black Lives Matters-betogingen in 2020.

'Cops and Robbers' is vanaf 28 december te bekijken op Netflix.

E.T. the Extra-Terrestrial

"E.T. phone home": is er een zin die meer in het collectieve geheugen is gegrift dan deze uit de filmklassieker 'E.T. the Extra-Terrestrial'? Goed nieuws voor de fans van het buitenaardse wezen, want de film van de hand van Steven Spielberg verschijnt op 31 december op Netflix. Net op tijd voor de feestdagen dus! Spielberg modelleerde E.T. op een denkbeeldige vriend die hij creëerde in de nasleep van de scheiding van zijn ouders. Volgens Rotten Tomatoes is "E.T." de beste sciencefictionfilm ooit, die bovendien ook lange tijd te boek stond als de meest succesvolle film aller tijden.

De avonturen van E.T. zijn vanaf 31 december te bekijken op Netflix.

Monarca: seizoen 2

De eerste dag van het nieuwe jaar heeft met het tweede seizoen van de Mexicaanse dramareeks 'Monarca' al meteen veel moois in petto. In de serie, geproduceerd door Salma Hayek, volgen we het reilen en zeilen in de Carranza familie op de voet. De familie staat aan het hoofd van een tequila-imperium maar dient af te rekenen met corruptie, verraad en intriges. Houdt Ana Maria (Irene Azuela) het vol aan het hoofd van het imperium of gaat het familiebedrijf uiteindelijk helemaal kopje onder?

Het tweede seizoen van 'Monarca' is vanaf 1 januari te bekijken op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top