Georges Mikautadze kreeg zondag enkele mooie kansen om alweer een goaltje mee te pakken, maar dit keer stuitte de Fransman steevast op een sterke RWDM-defensie. Toch verscheen de naam van Mikautadze op het scheidsrechtersblad, want in het slot van de match kreeg de spits een rode kaart onder de neus geduwd nadat hij zijn studs in de zij van kwelduivel Ruyssen plantte.
Ref Toeback aarzelde geen seconde en duwde Mikautadze meteen de rode kaart onder de neus. De verbouwereerde Fransman gebaarde nog van krommenaas, maar dat mocht niet baten. Exit Mikautadze!

Na afloop van de match wilde T2 Marc Grosjean wel wat kwijt over de uitsluiting van zijn topspits. "Op het einde van de match waren er verschillende fases die tegen ons gefloten werden. Swers liep een gebroken neus op zonder dat daar iets tegenover stond en Mikautadze sprong gewoon omhoog om de tackle te ontwijken. Dat is jammer natuurlijk, maar het meest jammere is wel dat we hier drie belangrijke punten verliezen."

Afwachten hoe het Bondsparket de (re)actie van Mikautadze zal beoordelen. Was het bewust of kwam de spits gewoon onfortuinlijk neer? Oordeel vooral zelf!