Deze sterren zagen hun huwelijk in 2020 op de klippen lopen

Muziek | 2020 was zonder meer een pechjaar voor de wereld, maar voor volgende sterren – uit binnen- en buitenland – was het voorbije jaar éxtra zuur, omdat ze hun huwelijk zagen stranden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Pamela Anderson

Anderson (53) scheidde op 1 februari van haar kersverse echtgenoot Jon Peters (74), met wie ze amper twaalf dagen eerder in het huwelijksbootje was gestapt in Malibu. De voormalige ‘Baywatch’-ster verklaarde achteraf dat de beslissing om te trouwen wat te overhaast was genomen: “We nemen wat tijd apart om opnieuw te evalueren wat we willen van het leven en van elkaar. Het leven is een reis en liefde is een proces. Met die universele waarheid in het achterhoofd, hebben we beiden besloten om ons huwelijk te ontbinden en vertrouwen te hebben in het proces.” Volgens The Hollywood Reporter had het paar – dat elkaar 30 jaar geleden voor het eerst ontmoette en datete – wel nog geen aanvraag voor een officieel huwelijkscertificaat ingediend.
 
Enkele maanden na haar blitzhuwelijk vond Anderson de liefde bij haar bodyguard Dan Hayhurst. Eerder was Pamela getrouwd met Tommy Lee (1995-1998), met wie ze twee zoons heeft. In 2006 trouwde ze met Kid Rock, maar ook dat hield niet lang stand. Pamela gaf vervolgens twee keer, in 2007 en 2013, het jawoord aan Rick Solomon.

Hans Zimmer

Begin april meldde TMZ dat het huwelijk tussen de wereldberoemde filmcomponist Hans Zimmer en zijn vrouw Suzanne voorbij was. Zimmer was eerder getrouwd met model Vicki Carolin, van wie hij in 1992 scheidde. Met haar kreeg hij dochter Zoe. Niet lang na de eerste scheiding kreeg de componist een relatie met Suzanne. Met haar heeft hij drie kinderen.
 
De geboren Duitser componeerde de score van onder meer ‘Pirates of the Caribbean’, ‘Gladiator’, ‘Interstellar’, ‘Dunkirk’ en ‘The Lion King’. In totaal is hij al elf keer genomineerd voor een Oscar, waarvan hij er één verzilverde: voor de muziek van ‘The Lion King’.

Megan Fox

In mei van dit jaar kwam het nieuws dat het huwelijk van Megan Fox en Brian Austin Green na tien jaar voorbij was. Er gingen al een tijdje geruchten dat de twee uit elkaar waren. Beiden werden gespot zonder hun trouwring en de 34-jarige Fox werd een paar keer gefotografeerd met rapper Machine Gun Kelly.
 
Megan en Brian kondigden in 2015 ook al hun scheiding aan. Die plannen zetten ze opzij toen de actrice zwanger bleek van hun derde kind. De twee zijn ouders van zoons Noah (7), Bodhi (6) en Journey (3). Brian heeft ook een tienerzoon, Kassius, uit zijn relatie met actrice Vanessa Marcil.

Dr. Dre

In juni zag rapper Dr. Dre (55) zijn huwelijk na 24 jaar op de klippen lopen. Zijn vrouw Nicole Young (50) had de scheiding aangevraagd wegens “onoverkoombare verschillen”. Volgens TMZ waren er geen huwelijkse voorwaarden vastgelegd toen het stel in 1996 met elkaar trouwde, en wil Young alimentatie. Dr. Dre en Nicole hebben samen twee volwassen kinderen, een zoon genaamd Truice (23) en dochter Truly (19). Dr. Dre heeft daarnaast nog vier andere kinderen uit vorige relaties.

Cardi B

Op 15 september raakte bekend dat het huwelijk tussen de rapper die verantwoordelijk was voor één van dé monsterhits van het jaar, ‘WAP’, en rapper Offset ten einde is. Het paar stapte in 2017 in het huwelijksbootje. Volgens TMZ strijdt Cardi B nu in eerste instantie om het hoederecht over dochtertje Kulture, dat in juli 2018 geboren werd uit haar huwelijk met Offset. 

Mathias Coppens

In april stond op Instagram te lezen dat VTM-presentator Mathias Coppens en zijn vrouw Sarah Van de Put een punt gezet hadden achter hun huwelijk. “Soms betekent liefde ook loslaten”, las de post. “In alle vriendschap en met een hart vol liefde, besluiten Sarah en ik om elkaar ruimte te geven. Op zoek naar de beste versie van onszelf. Samen zullen we er blijven zijn voor onze kinderen, Marcel en Lowis, om hen een warme thuis te geven. En ook op professioneel vlak blijven we samenwerken.”

Mathias en Sarah, die als visagiste bij VTM werkt, gaven elkaar in 2008 het jawoord.

Koen Wauters

Valerie De Booser (40) en zanger/VTM-presentator Koen Wauters (52) maakten begin dit jaar na zeventien jaar een einde aan hun huwelijk. “Een goede scheiding”, zei De Booser daarover in Het Laatste Nieuws. “Koen en ik hebben elkaar godzijdank de duvel niet aangedaan, waardoor wij het ‘proper’ konden afsluiten, zeg maar.” Enkele maanden later raakte bekend dat De Booser opnieuw de liefde gevonden had bij Dirk De Witte, een 37-jarige zaakvoerder van een Antwerps kantoor gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen.
 
Eind 2002 kreeg Wauters een relatie met De Booser, die datzelfde jaar bekend werd met haar deelname als verleidster aan ‘Temptation Island’. De twee stapten in 2004 in het huwelijksbootje. Ze kregen samen twee kinderen: dochter Zita en zoon Nono. Tegenwoordig is De Booser te zien in het VTM-programma ‘Latem Leven’.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top