De meest hilarische filmpjes die het internet deze week rijk is

Hoera, het weekend is in zicht! En hoe kan je beter ontspannen dan door te kijken naar de meest hilarische video’s van de week? Hier is onze oogst van de voorbije dagen.

'Back in Black'

Een jonge gitarist met twee plastic kommen op zijn hoofd blijft ongewogen terwijl zijn grote zus op de ritmische begintonen van AC/DC's 'Back in Black' met een plastic fles op de kommen slaat. Je moet er maar opkomen.


Dronken eekhoorn

Deze eekhoorn at een hoop gefermenteerde peren. Tijdens het gistingsproces wordt suiker omgezet in alcohol, waardoor dit knaagdier geïntoxiceerd raakte. Resultaat is een eekhoorn die amper zijn evenwicht kan bewaren...


Aarzelende kat

Deze pluizige kat weifelt, twijfelt, wikt en weegt, en besluit dan toch maar de sprong te wagen. De daaropvolgende poging is na zo'n dramatische opbouw al even teleurstellend als schattig.


Pratende poezen

Nog katten in de hoofdrol: dit is het officiële bewijs dat poezen wel degelijk kunnen praten – als ze dat willen.


Moet er nog zout zijn?

We kunnen het ons haast niet meer voorstellen in deze coronatijden, maar er was een tijd waarin we onbezorgd konden uitgaan en shotjes tequila konden knallen. Let wel op: vergewis je voor consumptie eerst van het feit dat je wel degelijk je shotglaasje in de hand hebt.

Films

Bekijk alles
Top