Ruth Beeckmans, Nathalie Meskens, Jonas Van Geel en Guga Baúl dragen 2020 ten grave in comedyshow 'RIP 2020'

Omdat 2020 niet snel genoeg gedaan kan zijn, pakt VTM vanaf vanavond zeven weken lang uit met 'RIP 2020', een humoristisch overzicht van het annus horribilis 2020.

Voor het afzwaaien van een jaar dat voor velen voor altijd in het geheugen gegrift zal staan, doet VTM een beroep op Ruth Beeckmans, Nathalie Meskens, Jonas Van Geel en Guga Baúl. In een soort 'Tegen de sterren op' meets eindejaarsconference "‘ript’ het programma alle grote en kleine nieuwsfeiten van het voorbije jaar, ‘boekskes’-  en krantenkoppen, opmerkelijke gebeurtenissen op het internet, opvallende foto’s en tv-fragmenten,...", klint het in het persbericht.

Dat alles op de luchtige manier die 'Tegen de sterren op' eigen is. Verwacht je aan typetjes, stemmetjes, nieuwe versies van liedjes en een hoop imitaties van BV's. Guga Baúl is alvast enthousiast: “Ik kijk ernaar uit een breed arsenaal aan stemmen naar boven te mogen halen in RIP 2020, want er zijn véél filmpjes die erom smeken gedubd te worden." En voor een keer zou niet alles om corona draaien, klinkt het.

Om dit alles van een passend decor te voorzien, wordt de show uitgezonden vanuit de lege stadsschouwburg van Mechelen.

'RIP 2020' is vanaf woensdag 25 november zeven weken lang elke woensdag omstreeks 20u40 te bekijken op VTM.

Films

Bekijk alles
Top