Wie zijn de nieuwe gezichten uit ‘Ja, Chef!’ op VIER?

In de nieuwe docureeks ‘Ja, Chef!’ van zender VIER volgen we het drukke maar boeiende leven van vijf ambitieuze Vlaamse chef-koks. Proximus Pickx is alvast fan en stelt deze ambitieuze keukenprinsen graag aan jullie voor!

 

Filip De Pauw (30)

Filip De Pauw (30) runt samen met zijn vriendin het restaurant ‘Jerom’ in Antwerpen. Flip ambieert een Michelinster maar weet dat hij daar hard voor moet werken. Zijn pand is ruim genoeg voor meer dan een restaurant, maar toch vreest Filip een financiële nachtmerrie: “Ik word soms badend in het zweet wakker als ik aan mijn financiële situatie denk.”

Lode (37)

Lode (37) baat samen met zijn vrouw restaurant ‘Fleur De Lin’ uit in Zele. Lode is geen onbekend gezicht in de Belgische kokswereld: hij behaalde de titel ‘Eerste Kok van België’ in 2011. In 2017 won hij de wedstrijd ‘Bocuse d’Or Belgium’ en in 2018 werd hij zesde in de Europese finale van ‘Bocuse d’Or’. Lode legt de lat zeer hoog maar vindt het “moeilijk” om tevreden te zijn over zijn eigen werk.

Martijn Defauw (33)

Martijn Defauw behoort tot de negen Belgische koks die een plaats hebben in ‘The Best Chef Top 300’-ranglijst en daar is hij best trots op. Zijn restaurant ‘Rebelle’ is geen klassiek restaurant maar een ‘bistronomie’. Wat dat betekent, leer je vanavond in ‘Ja, Chef!’.

Pajtim Bajrami (30)

Pajtim Bajrami is een 30-jarige Belgische kok met Kosovaarse roots. Pajtim heeft maar één doel: de beste kok van België worden. Hij wil drie sterren halen om zijn vrouw, kinderen en zijn vader trots te maken en niemand zal hem tegenhouden.

Thijs Vervloet (30)

Thijs Vervloet (30) behaalde op zijn 26e al een eerste Michelinster met zijn restaurant ‘Colette’ in Westerlo. Enkele jaren later droomt hij hardop van een tweede ster. Om die binnen te halen, hanteert hij een eenvoudig principe. Hij serveert enkel de allerbeste kwaliteit: “het chicste van het chicste”. 
 

Kijk vanavond zeker naar de start van ‘Ja, Chef!’ om 20u35 op VIER en ontdek hoe het leven van echte chef-koks er uitziet!

 

Films

Bekijk alles
Top