Nieuwe series en films om te verslinden op Netflix

Zit je alweer door je lijst van series en films om te bekijken. Geen nood, Netflix vult elke week zijn catalogus aan met nieuwe toppers. Proximus Pickx maakte alvast een selectie nieuwigheden die de komende zeven dagen op je lijstje kunnen komen.

The Walking Dead: seizoen 10

Deze post-apocalyptische zombieserie gaat ondertussen al 10 jaar mee en nu is ook het tiende seizoen eindelijk aangekomen op Netflix. Alpha begint de gemeenschappen af te breken door ze te saboteren met schijnbaar willekeurige aanvallen. Op bevel van Carol infiltreert Negan in de Whisperers. Eugene leidt een groep naar West Virginia om een nieuwe groep overlevenden te ontmoeten. Ondertussen reist Michonne naar het noorden om Rick te zoeken nadat ze bewijs heeft gevonden dat hij zijn schijnbare dood heeft overleefd.
 
Het tiende seizoen van ‘The Walking Dead’ is vanaf 1 december beschikbaar op Netflix.
 

Mank

‘Mank’ is een biografisch drama geregisseerd door David Fincher en gebaseerd op een script geschreven door zijn vader Jack Fincher. Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van de jaren dertig en draait om Herman J. Mankiewicz. Deze alcoholische scenarioschrijver met een vernietigde geest schreef het scenario voor ‘Citizen Kane’, maar raakt tijdens de productie in dispuut met regisseur Orson Welles over de verdiensten voor de film.
 
Deze film met Gary Oldman in de hoofdrol, kan je bekijken vanaf 4 december.

Detention

Deze bovennatuurlijke dramaserie is gebaseerd een gelijknamig videospel dat zich afspeelt in de periode van de staat van beleg White Terror in Taiwan. ‘Detention’ start in de jaren negentig van de vorige eeuw op de Greenwood High School. Uitwisselingsstudent Yunxiang Liu betreedt een verboden gebied van het schoolterrein, waar ze het spook van Ruixin Fang tegenkomt. Fang onthult de verborgen geschiedenis van de school in de afgelopen 30 jaar, inclusief hoe een groep studenten en leraren werd vervolgd terwijl ze vochten voor vrijheid in het tijdperk van censuur.
 
‘Detention’ kan je starten vanaf 5 december.

Films

Bekijk alles
Top