Het vierde seizoen van 'Boss Baby' is geland op Netflix!

Na drie successeizoenen van 'Boss Baby' stond een vierde in de sterren geschreven, en zo geschiedde: dat vierde seizoen verschijnt dinsdag op Netflix! De elf afleveringen staan klaar om verslonden te worden.

'The Boss Baby: Back in Business' start dinsdag met een vierde seizoen, dat even veelbelovend is als de drie voorgaande. In het nieuwe seizoen zet Boss Baby zijn plannen verder om de baby's te laten triomferen. Hij besluit om zijn grote broer Tim uit te nodigen, om aan hem de ins en outs van zijn business uit de doeken te doen. Maar daarbij vergeet Boss Baby een belangrijk detail... Zijn vijanden liggen nog steeds op de loer. De overwinning van de baby's zal niet zonder slag of stoot verlopen.

Dreamworks levert met het vierde seizoen 11 nieuwe afleveringen van 24 minuten af over de coolste baby ter wereld.

Van het kleine naar het grote scherm

En dat is niet alles. 'The Boss Baby: Family Business' wordt in de lente van 2021 verwacht op het grote scherm. Als het coronavirus geen roet in het eten gooit, tenminste. De tweede film gaat over het gezin van Tim en Carol en hun twee dochters: Tabitha en Tina. De ouders zijn ongerust over het ernstige kantje van Tabitha en vrezen dat ze haar jeugd vergooit, terwijl Tina infiltreert bij BabyCorp...

Of het nu op het kleine dan wel grote scherm is, deze animatiekomedie in 3D kent een onverdonderend succes bij het grote publiek sinds zijn eerste verschijning in 2017.
 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top