Ook deze BV's gaan single de lockdown door

Vrijgezel zijn in tijden van corona, het is geen pretje. Loop je tijdens de lockdown al eens de muren op van eenzaamheid? Niet getreurd, je bent niet alleen. Proximus Pickx zette enkele vrijgezellen op een rij die de ware ook nog niet gevonden hebben.

Ella Leyers

Ella Leyers maakte de voorbije weken furore met haar succesvolle deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De 32-jarige hield maar liefst 18 afleveringen stand en verbrak daarmee het vorige deelnamerecord van 12 afleveringen. In de liefde heeft Ella iets minder geluk, al zou ze dat zelf niet zo omschrijven. Twee jaar geleden kwam er een einde aan haar relatie met  StuBru-dj Faisal Chatar en sindsdien gaat ze als vrijgezel door het leven, iets waar ze allesbehalve rouwig om is: “Ik heb een job en vrienden die mijn leven doen sprankelen. Ik trek mijn plan zonder man.”

Julie Vermeire

Een manusje van alles, dat is Julie Vermeire. De dochter van Jacques Vermeire en Eva Pauwels heeft al langer een carrière als influencer en vlogger, maar brak pas echt door bij het grote publiek toen ze een jaar geleden de trofee van ‘Dancing with the Stars’ in ontvangst mocht nemen. Ondertussen presenteert ze ook de ochtendshow bij radiozender NRJ. Een speciale man om al dat moois mee te delen is er wel, in de vorm van haar papa. Een jaar geleden stopte de relatie met haar toenmalige vriend Willem en sindsdien gaat Julie als ‘happy single’ door het leven. 
 

Viktor Verhulst

De 25-jarige zoon van Gert Verhulst is voor veel vrouwen een streling voor het oog, maar toch heeft hij op dit moment de ware nog niet gevonden. Sinds zijn relatie met K3-tje Marthe op de klippen liep, is het behoorlijk stil in het liefdesleven van de ‘Love Island’-presentator. Zelf verklaart hij dat hij zijn geloof in de ware liefde verloren is op jonge leeftijd, toen zijn ouders scheidden. Tijdens ‘Love Island’ gaf hij dan weer toe dat hij niet aan openingszinnen doet en dat misschien de grote reden voor zijn vrijgezelle bestaan is.

Kevin Janssens

Dat Kevin Janssens een beest is, werd duidelijk tijdens ‘The Masked Singer’, waar hij het tot de finale-uitzending schopte in zijn wolvenpak. Maar tot nu toe leidt Wolf een vrijgezellenbestaan, want sinds zijn relatie met Ella-June Henrard afsprong in 2019 heeft de acteur geen dame meer aan zijn zijde. Om over de breuk te geraken kon hij gelukkig beroep doen op zijn vrienden: “Ik heb klotemaanden achter de rug. Maanden waarin het echt wel slecht met me ging. Maar ik voel me beter, ook dankzij mijn vrienden.”

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top