Robert Lewandowski krijgt een Gouden Bal… in Lego

Sport | De Poolse aanvaller van Bayern München heeft een unieke trofee gekregen. Fans hebben Robert Lewandowski beloond voor zijn uitzonderlijke prestaties het afgelopen seizoen met een Gouden Bal, maar dan eentje in Lego.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De organisatoren van de uitreiking van de Gouden Bal hebben dit jaar, dat getekend is door de coronacrisis, besloten om hun felbegeerde prijs niet uit te reiken. Maar verschillende fans van Robert Lewandowski, die een hoogvlieger van een seizoen kende, wilden de goalgetter wel belonen voor zijn uitzonderlijke prestaties. Daarom besloten ze een replica van de trofee te maken in Lego, en aan hem te overhandigen.
 
De beste speler van het seizoen
 
De Poolse spits pronkte met de constructie op zijn Instagram-account, om het verhaal tot een volgend niveau te tillen.
 
De Pool heeft afgelopen jaar een bijna perfect parcours afgelegd, met winst in de Champions League, het kampioenschap en de Duitse beker. Op individueel vlak schoot hij 55 keer raak in 47 wedstrijden en werd hij topschutter in het kampioenschap en de Champions League.
 
In het nieuwe seizoen lijkt de aanvaller op hetzelfde élan verder te gaan. Volgt na de beloning in Lego volgend jaar de echte trofee?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @quebahombre for this great trophy you have built for me?????? #RL9

Een bericht gedeeld door Robert Lewandowski (@_rl9) op

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top