Het geheim het ‘Het Huis’ van Eric Goens voor u uitgelegd

Films |

Vanavond komt acteur Rik Verheye op bezoek bij Eric Goens en daarmee wordt de tweede aflevering van het zesde seizoen van ‘Het Huis’ op gang getrapt. Maar wat maakt ‘Het Huis’ zo onweerstaanbaar? En waarom delen de gasten zo graag hun verhalen? Proximus Pickx ging uit op onderzoek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Het Huis’

Het huis van presentator, of beter gezegd, interviewer Eric Goens is een oase van rust waarin kandidaten zich vrij snel kunnen ontspannen. Er is een voldoende comfort, er wordt uitgebreid gedineerd en de kamers zijn gepersonaliseerd. Hierdoor vinden de kandidaten het vrij makkelijk om zich rustig neer te zetten en ons een inkijk te geven in hun eigen levenswandel.

 

Eric Goens

Interviewer Eric Goens is altijd aanwezig maar je ziet hem slechts zelden door het beeld wandelen. Hierdoor komt de focus van de kijker volledig op de gast te liggen. Zonder Goens in beeld wordt de kijker van ‘Het Huis’ de genoeg tijd en ruimte gegeven om de nieuwe gast uitgebreid en oordeelkundig te observeren.

 

Sporttest

Om een leuke link te leggen met de gemiddelde Vlaamse kijker, legt elke gast een fysieke test af in ‘Het Huis’. We komen op deze manier te weten hoe het gesteld is met hun fysieke gezondheid en vergelijken we onszelf daar automatisch mee. Bijkomend voordeel is dat we meer te weten kunnen komen over eventuele lichamelijke kwaaltjes bij enkele bekende Vlamingen en dat is uniek.

Blik achter de schermen

Dankzij ‘Het Huis’ worden ook de meest intieme verhalen van onze gasten wereldkundig gemaakt. We ontdekken dankzij Eric Goens hoe hun jeugd er uitzag, of ze al eens liefdesverdriet hebben meegemaakt en waar elk van hen nog over droomt. Eric Goens stelt gerichte vragen maar weet ook dat hij de troon niet helemaal mag ontbloten.

Kijk vanavond naar ‘Het Huis’ om 20u40 op Eén

 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top