Muzikanten nemen het op tegen indrukwekkende Ella Leyers

‘De Slimste Mens ter Wereld’ begint al aan zijn vijfde week en na zestien afleveringen is er nog altijd één constante: Ella Leyers. Zij blijft vriend en vijand verbazen. Wat mogen we deze week verwachten?

Ella Leyers is de strafste kandidate ooit van het programma, met haar zestien deelnames. Niemand deed ooit beter. Ze won zeven keer en hield negen keer stand in de finale, waarin ze duidelijk laat merken dat ze onder druk kan presteren. Leyers wist de laatste vier afleveringen in de finale stand te houden.

Voor Delphine Lecomte kwam er daardoor een einde aan haar deelname aan het populaire programma. De dichteres hield het toch ook knap zes afleveringen vol. Els De Schepper, Ben Crabbé - vooraf nochtans getipt als outsider - en DVTCH Norris hielden het slechts één aflevering vol, Gene Thomas won donderdag de aflevering en is samen met Ella Leyers weer van de partij.

Zij krijgen in de zeventiende aflevering het gezelschap van Zwangere Guy-dj Umi Defoort. Voor de 24-jarige muzikant is het zijn eerste deelname aan het programma. De vraag is of hij samen met Gene Thomas Ella Leyers naar huis kan sturen?

Afspraak vanaf maandag om 21u35 op VIER.

Films

Bekijk alles
Top