Kijk de nieuwe avonturen van ‘Mr. Bean’ op Boomerang

Op Boomerang kan je vanaf nu kijken naar de nieuwe afleveringen van de animatieserie ‘Mr. Bean’, over het sullige, maar vindingrijke personage van komiek Rowan Atkinson. Waar Bean komt, achtervolgen de dolle fratsen hem.

De animatieserie kwam voor het eerst op de buis in 2002, zeven jaar na de oorsronkelijke reeks met vijftien afleveringen op een einde liep. Het typetje van Rowan Atkinson werd immens populair. Hij zei nooit veel, maar drukte al het nodige uit met zijn expressieve gezicht en knullige bewegingen. Bean is niet bepaald intelligent, maar wel altijd creatief en vindingrijk. Er is geen situatie waar hij niet uit kan raken op een vernuftige manier.
 
Dat personage verliest geen greintje charme wanneer hij geanimeerd is. Waar hij maar komt, ontstaan problemen die hij op een komische manier naar zijn hand kan zetten. Of zijn huisbaas Mrs. Wicket en de eenogige kat Scrapper daar ook mee om kunnen, is nog maar de vraag. Ook de iconische gele mini van Bean en de blauwe wagen met drie wielen die altijd de dupe wordt van de rijstijl van Bean, zijn van de partij.
 
Nu is ook het nieuwste seizoen van de komische animatiereeks te zien op Boomerang, een absolute aanrader voor jonge én oude fans van de Britse slapstick.
 
Kijk vanaf 16 november elke weekdag om 14u naar de nieuwe avonturen van ‘Mr. Bean’ op de tv-zender Boomerang.

Boomerang is beschikbaar op kanaal 43 in de tv-optie ‘Family’ van Proximus Pickx.
Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top