Real Madrid al met de rug tegen de muur

Sport | Real Madrid ontvangt dinsdagavond om 21u het Italiaanse Internazionale. Voor de troepen van Zinédine Zidane is deze match in de groepsfase van de Champions League al van cruciaal belang. Ze kunnen zich geen nieuw puntenverlies veroorloven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Real Madrid is met dertien eindzeges de recordhouder in de Champions League, maar sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft de club het moeilijk op het kampioenenbal. Dit seizoen was de start tot op heden bijzonder slecht. Na twee wedstrijden verzamelde de Koninklijke nog maar één punt na een nederlaag tegen Shakhtar Donetsk (2-3-verlies) en een gelijkspel bij Borussia Mönchengladbach (2-2).

Inter doet amper beter

Met Inter ontvangt Real dinsdag die andere grootmacht in de groep. Zij speelden gelijk tegen Shakhtar (0-0) en Mönchengladbach (2-2, na twee goals van Romelu Lukaku). De mannen van Antonio Conte kunnen een nederlaag ook missen als kiespijn als ze willen doorstoten in de groep. Als ze in Madrid winnen, zetten ze Real al op vier punten en doen ze zelfs een zeer goede zaak.

Belgisch duel

In België wordt deze partij met de nodige aandacht gevolgd vanwege de Belgen die bij beide ploegen actief zijn. Bij Real hopen Thibaut Courtois en Eden Hazard – afgelopen weekend nog goed voor een heerlijk doelpunt tegen Huesca – het verschil te maken. Aan Italiaanse zijde staan met Romelu Lukaku (die mogelijk ontbreekt door een spierblessure) en Radja Nainggolan twee landgenoten te trappelen om zich te tonen.

Een week voor de wedstrijden in de Nations League (en de vriendschappelijk partij tegen Zwitserland), zal het voor Roberto Martinez ook leuk zijn om enkele Rode Duivels in actie te zien. Hij zal ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in het niveau dat Eden Hazard kan halen.

Volg de Champions League het hele seizoen op de Proximus Sports-kanalen, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Bovendien biedt Proximus Pickx in de app en op het web met de 'Interactieve video player' een gloednieuwe ervaring. Dankzij deze nagelnieuwe functie kan je tijdens de uitzending van de wedstrijd in een handomdraai de opstellingen van beide elftallen, de wedstrijdgegevens en de vorige ontmoetingen tussen beide ploegen opvragen. Bovenal stelt de interactieve video player je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven via het menu op de rechterkant van je scherm. Dankzij deze nieuwe functie kan je de matchen van je favoriete team beleven zoals nergens anders!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top