De dag dat Jennifer Lawrence bijna een technicus van ‘The Hunger Games’ doodde...

Films | Acteur of actrice zijn brengt soms risico's met zich mee als het gaat om het draaien van bepaalde actiescènes. Maar voor de filmcrew kan het gedrag van acteurs buiten de set ook gevaarlijk zijn. Vraag het maar aan Jennifer Lawrence.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met de filmserie ‘The Hunger Games’ brak Jennifer Lawrence door naar het grote publiek. De actrice blonk uit in de rol van Katniss Everdeen en ze is inmiddels een erkende ster geworden in de filmindustrie. In de serie speelt ze een stoere jonge vrouw die niet bang is voor de dood. Maar Jennifer Lawrence was wel bijna verantwoordelijk voor een dodelijk ongeval op de set van een van de episodes van de saga.

Raak deze rots niet aan

De filmploeg was in Hawaï voor opnamen. Jennifer Lawrence, tussen twee opnamen in, droeg haar beroemde strakke outfit. Maar onder de brandende zon van het paradijselijke eiland was dat pak niet echt comfortabel.
 
Zoals ze het zelf vertelt, begonnen haar billen te jeuken en om de jeuk te verzachten, zocht ze naar iets om te krabben. De Amerikaanse actrice vond niets beter dan rotsen. Behalve dat deze grote rotsen heilig zijn voor de lokale bevolking.

Bijna dodelijke vallende rotsblokken

Heilig, maar ook onstabiel. Door met haar achterste over de rotsen te wrijven, zorgde Jennifer Lawrence er voor dat er rotsblokken naar beneden vielen. En aan de voet van de rotsen bevond zich een deel van de filmcrew. De vallende rotsblokken doodde bijna een geluidstechnicus, die zich gelukkig op het laatste nippertje nog wist te redden .
 
Of hoe je ondanks alles bijna een echt drama veroorzaakt.. Aan de ene kant voor de filmploeg, waarvan er bijna een was overleden, en aan de andere kant voor de Hawaïanen, wier heilige plaats was geschonden.
 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top