Een ander recept voor het nieuwe seizoen van 'Bake Off'

‘Bake Off Vlaanderen’ verhuist van Schoten naar het strand van Oostende voor het nieuwe seizoen dat vandaag begint op VIER. Vijf bakkers komen ten tonele om te strijden voor een plaatsje in de “samensmelting”.

“Bakkers klaar en… Bakken maar!” Kijkers van de populaire bakwedstrijd ‘Bake Off Vlaanderen’ wachten ongetwijfeld vol ongeduld tot ze presentator Wim Opbrouck nog eens die gevleugelde woorden horen zeggen. Het wachten is bijna voorbij, want vanavond start op VIER het nieuwe seizoen. De voorbije jaren gebeurden de opnames op Domein Villiers in Schoten, maar afgelopen zomer streek de baktent neer in Oostende voor een bakwedstrijd met zicht op zee.
 
Naast Opbrouck keren ook juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewyn terug, maar dat betekent niet dat de wedstrijd exact hetzelfde verloop kent als de vorige jaren. In de twee eerste afleveringen verschijnen steeds vijf nieuwe kandidaten aan de start, wat hun kans om geëlimineerd te worden meteen een pak groter maakt. In de derde aflevering volgt de “samensmelting” met de overblijvende acht bakkers.
 
In de eerste aflevering maken we kennis met Asha, die samen met haar tweelingzus werd geadopteerd toen ze één jaar oud was. Zij speelt met de smaken van haar moederland India. Alexandra is als gewezen topsporter erg competitief. Anthony wil verrassende ingrediënten introduceren en Jens is vooral stipt en keurig. Tenslotte is er Margo, een Wit-Russische bakster die hoopt om vrienden te maken in de baktent.
 
De bakkers buigen zich vanavond over cheesecakes en selfietaarten, en één van hen moet meteen onverbiddelijk naar huis.
 
Bekijk ‘Bake Off Vlaanderen’ vanaf vanavond elke woensdag om 20u35 op VIER.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top