Wintertijd? Benut het extra uur met deze leuke films!

Ben jij door het winteruur ook een uurtje vroeger wakker geworden? Geen nood, dankzij enkele tips van Proximus Pickx kan je dat uur opvullen met enkele leuke, maar iets kortere films. 

Dumbo (1941)

In een circus wordt een kleine olifant geboren met zeer grote oren. Al snel wordt hij gepest door omstaanders en wordt hij ‘Dumbo’ genoemd. Gelukkig is er zijn goede vriend, muis Timothy, die Dumbo leert hoe hij zijn grote oren kan inzetten om te vliegen en zo de ster van het circus te worden.

Speeltijd: 64 minuten.

Before Sunset (2004)

Negen jaar na hun eerste ontmoeting treffen Jesse en Celine elkaar opnieuw in Parijs. Jesse staat op het punt terug te keren naar zijn vrouw en kind in de Verenigde Staten maar wil dolgraag bijpraten met de innige Celine. Opnieuw staan Jesse en Celine voor een moeilijke keuze: volgen ze het hart of het verstand?

Speeltijd: 80 minuten.

Seven Days in Hell (2015)

Deze ‘mockumentary’ is gebaseerd op de Wimbledonfinale in 2010 tussen John Isner en Nicolas Mahut die maar liefst drie dagen duurde. In ‘Seven Days in Hell’ duurt de fictieve finale maar liefst zeven dagen en strijden Aaron Williams (Andy Samberg) en Charles Poole (Kit Harrington) om de zege. Maar weest gerust: door de unieke komische overdrijvingen verveel je je geen seconde!

Speeltijd: 45 minuten.

It’s Such a Beautiful Day (2012)

In deze komische animatiefilm van Don Hertzfeldt zien we het getekende figuurtje ‘Bill’ dat lijdt aan geheugenverlies. Bill probeert met zijn conditie om te gaan maar krijgt steeds meer last van zijn aandoening.  Naarmate zijn ziekte erger wordt, komen we als kijker meer te weten over Bills jeugd en zien we hoe hij zijn grip op de realiteit niet probeert te verliezen.

Speeltijd: 62 minuten.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top