De Buccaneers willen hun demonstratie tegen de Packers bevestigen

Sport | Een week na hun demonstratie tegen de Packers willen de Tampa Bay Buccaneers hun hoogvorm bevestigen op verplaatsing bij de Las Vegas Raiders.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De clash van afgelopen zondag tussen de Tampa Bay Buccaneers en de Green Bay Packers moest een exceptioneel duel tussen twee van de beste quarterbacks uit de geschiedenis opleveren: Aaron Rodgers versus Tom Brady. TB12 diende echter niet op de toppen van zijn tenen te presteren om de overwinning in de wacht te slepen. Dankzij een ijzersterke defensie werd zijn directe tegenstander aan banden gelegd. Op de zevende speeldag mag de achterhoede van de Buccaneers, die bedolven werd onder de lof, echter niet op haar lauweren rusten om de strijd met de Las Vegas Raiders aan te gaan.

Opgelet voor Derek Carr

Derek Carr, de quarterback van Las Vegas, mag dan wel geen klinkende naam hebben zoals Rodgers, hij kent wel een verbluffende seizoensstart met een slagingspercentage van liefst 73,1%. De 29-jarige Californiër loodst de Raiders naar 30,2 punten en net iets minder dan 400 yards per wedstrijd. De defensie van Tampa Bay - een mengelmoes van veteranen zoals Lavonte David en Ndamukong Suh en jonge rijzende sterren zoals Devin White, Carlton Davis, Jamel Dean en Antoine Winfield Jr. - zal haar reputatie als beste defensie van de NFL dus alle eer moeten aandoen.

De match van zondagavond heeft bovendien nog een leuk extraatje, aangezien de Buccaneers het dienen op te nemen tegen hun voormalige coach Jon Gruden die de franchise naar hun eerste Super Bowl loodste in 2002. De 57-jarige coach zal zijn ex-ploeg echter geen cadeautje willen geven in de strijd voor de leidersplaats tegen de Chiefs. De Raiders zijn tot nog toe de enigen die Kansas City ten val konden brengen dit seizoen, dus Tampa Bay is gewaarschuwd!

Volg Las Vegas Raiders - Tampa Bay Bucccaneers in de nacht van zondag op maandag om 2u20 op Eleven Sports 3. Het NFL-kampioenschap is het hele seizoen lang te volgen op Eleven Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top