Deze BV’s vonden de liefde in coronatijden

Tussen alle social distancing, vrijheidsbeperkingen en het telewerken door is het voor eenzame harten dezer dagen geen sinecure om een date gefikst te krijgen. Maar dat de liefde alles overwint is bij dezen nogmaals bewezen. In de mesthoop van ellende vonden deze Bekende Vlamingen alsnog hun klavertje vier: neen, 2020 is duidelijk niet voor iedereen kommer en kwel.

Valerie De Booser

Vier maanden nadat bekendraakte dat haar huwelijk met Koen Wauters op de klippen was gelopen, kwam het nieuws aanwaaien dat De Booser een nieuwe relatie had. Begin april maakte haar nieuwe vlam, een 36-jarige vastgoedinvesteerder en -makelaar uit Antwerpen, de relatie zelf bekend op zijn privé-account op Instagram. De gelukkige heet Dirk De Witte. Koen Wauters en De Booser waren 17 jaar samen. Ze trouwden in 2004 en hebben samen twee kinderen, Zita en Nono.

Mathias Vergels

Medio april weerklonk in Vlaanderen massaal het geluid van gebroken vrouwenharten, want toen raakte bekend dat deze acteur de liefde had gevonden bij ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck. Amper een maand eerder had hij nog het einde van zijn huwelijk met Julie Houtman aangekondigd. Vergels en Houtman waren vijf jaar samen en hebben samen een zoontje van twee.

Erika Van Tielen

Eind april toonde de ‘Familie’-actrice voor het eerst haar nieuwe vriend op Instagram. “How wonderful life is now you’re in my world. #partnersinlovelifeandsports”, schreef ze bij de romantische foto. Zus Heidi Van Tielen had de tortelduifjes aan elkaar voorgesteld. Het is de eerste nieuwe relatie van de 37-jarige Van Tielen sinds haar breuk begin 2018 met haar toenmalige partner Gerd Schelfout. De twee waren bijna acht jaar samen en hebben twee kindjes: Finn en Rowen.
 

Grigor

Doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, tenzij bij fervente ‘Temptation Island’-kijkers: helaas single ladies, deze verleider uit het voorbije seizoen van het VIJF-programma is niet langer vrijgezel. Kennelijk deden heel wat geruchten de ronde over de geaardheid van Grigor, die hij vakkundig de kop indrukte in Dag Allemaal: “Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb”, klonk het. Begin juni werden die roddels uiteindelijk helemaal ontkracht. Op zijn Instagram Stories stelde de stylist zijn nieuwe vlam voor: Haidi Pereira.

Marie Verhulst

Eind juni maakte de dochter van Gert Verhulst in een interview met Gazet Van Antwerpen bekend dat ze een nieuwe vriend had. Het kersverse Samson-baasje vertelde dat ze lang single was geweest, en dat ze maar heel moeilijk verliefd werd. “Hij is zelf iemand die totaal niets met de media te maken heeft, dus respecteer ik dat. Of een relatie veel verandert voor mij? Toch wel. Dat betekent dat je altijd iemand hebt die je steunt en aan wie je je verhaal kan vertellen. Dat is een echte zaligheid”, klonk het.

Niels Destadsbader

Deze zomer raakte het nieuws bekend dat de Vlaamse zanger/presentator van ’t straat was: de gelukkige is Julie, een 35-jarige make-upartieste bij de VRT. De twee leerden elkaar kennen toen Niels nog als Ketnetwrapper aan de slag was en dagelijks in haar schminkstoel belandde. “Ik ben inderdaad van ‘t stroate. We waren toen al heel goede vrienden. En nu is Julie dus ook mijn lief geworden”, vertelde hij.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top