Ziekenboeg Union loopt stilaan leeg; al zijn er wel nog vraagtekens rond 'captain' Nielsen

Challenger Pro League | Voor het eerst in weken loopt de ziekenboeg van Union Sint-Gillis weer wat leeg. Coach Felice Mazzu kon dit seizoen nog geen enkele keer zijn sterkste elftal uit de volledige spelerskern puren, maar daar lijkt stilaan verandering in te gaan komen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo meldde de club dat Marcel Mehlem, Guillaume François én Sebastien Pocognoli opnieuw op het trainingsveld staan. Mehlem en Pocognoli volgen een individueel programma terwijl François de groepstrainingen mocht hervatten. Daarnaast Anas Hamzaoui maakte in de bekermatch tegen Heist zijn rentree na zijn aanslepende blessure.

Er was wel minder goed nieuws rond aanvoerder Casper Nielsen. In de cupmatch tegen Heist moest hij al na amper 18 minuten voetballen geblesseerd naar de kant en voorlopig is het nog onduidelijk hoe lang de aanvoerder aan de zijlijn zal moeten blijven staan. "Onze medische staf werkt hard om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen", klinkt het bij Union.

Ook rond de blessure van Ismael Kandouss viel er geen nieuwe info te rapen. Afwachten of hij wél weer fit is voor de match tegen Lierse Kempenzonen. Nik Lorbek zal er wel zeker niet bij zijn. Hij moet volgende week een operatie ondergaan en is dus nog wel een tijdje 'out'.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top