De masked singers strijden om niet ontmaskerd te worden

Films | Show vijf van ‘The Masked Singer’ is vanavond op de buis en de spanningen lopen hoog op. Voor het eerst zullen de zangers het in een rechtstreekse face-off tegen elkaar opnemen als ultieme strijd om niet ontmaskerd te worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor de allereerste face-off zingen de overblijvende zes masked singers eerst in drie duels. Zeemeermin gooit alles in de strijd tegen Wolf, Aap hangt het feestbeest uit tegen Suikerspin, die de twijfels doet toeslaan. Ook Duiker en Koningin nemen het tegen elkaar op, maar Jens Dendoncker merkt iets nieuws op aan het kostuum van de onderzeese zanger.

Net als de vorige weken zal er weer een gastjurylid plaatsnemen naast Jens, Julie en Karen, maar deze keer lost VTM nog niet wie die persoon zal zijn. “Al is het iemand die je meteen van het lijstje van verdachten kan schrappen”, verklapt Niels Destadsbader wel. De speurtocht houdt de juryleden in elk geval dag en nacht bezig. Karen Damen wilde een Whatsappgroepje starten om in de speculeren, maar daar doet Jens niet aan mee. “Ik heb haar het nummer van politiezone Mira gegeven”, grapt hij in de preview.

Een duiveltje uit een doosje

De deelnemers brengen vanavond muziek van onder andere Radiohead, Loïc Nottet, Lasy Gaga, Tom Walker, Jessie J., Ariana Grande en Nicki Minaj. Benieuwd of de gemaskerde zangers die topmuzikanten kunnen evenaren, en wie uiteindelijk tegen de eliminatie zal strijden in de face-off.

Wie er in elk geval niet bij is vanavond, is Andy Peelman, alias Duiveltje. Hij werd vorige week namelijk ontmaskerd. “Liegen tegen mijn vrouw, liegen tegen mijn moeder: ça va”, zei hij over de ervaring. “Maar het ergste van al was Karen Damen. Die zat me te bellen en te sturen om iets te gaan drinken. Terwijl ik hier backstage zat, zag ik haar bezig op haar gsm!”

Speur vanavond om 20u40 mee naar de ware identiteit van de masked singers op VTM.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top