Nieuw in de VOD catalogus van Proximus Pickx

Nieuw in de VOD catalogus van Proximus Pickx: een indrukwekkende lijst topfilms!

Lees snel verder om ze te ontdekken.

The Burnt Orange Heresy

‘The Burnt Orange Heresy’ neemt je mee naar het zonnige Italië! In deze elegante en intrigerende thriller ontmoeten de charismatische kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) en de vrije Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) elkaar. De chemie spat meteen van het scherm. Wanneer ze door een kunsthandelaar (Mick Jagger) worden uitgenodigd om bij hem aan het Comomeer te logeren, krijgen ze de vraag of ze een kunstwerk willen stelen. Doen ze het? Wat gebeurt er als de bal aan het rollen gaat? ‘The Burnt Orange Heresy’ is vanaf 1 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Bacurau

In de mysterieuze film 'Bacurau' keert Teresa (Bárbara Colen) terug naar huis voor haar oma's begrafenis in Bacurau, Brazilië. Vanaf dat moment gebeuren er allemaal vreemde dingen: Bacurau is niet meer te vinden op de kaart online, vliegende schotels lijken inwoners te achtervolgen en vreemde figuren verschijnen uit het niets. Wat is er aan de hand? ‘Bacurau’ is vanaf 2 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

End of the Century

De prachtige film 'End of the Century' vertelt het verhaal van Ocho (Juan Barberini), een Argentijn op vakantie in Barcelona, en Javi (Ramon Pujol), een Spanjaard uit Berlijn. Ze slapen samen, en beseffen dan dat ze elkaar al eens ontmoet hebben 20 jaar geleden, toen ze allebei nog te bang waren om voor een homoseksuele relatie te gaan. Sfeervolle film over liefde en ervoor kiezen om jezelf te zijn, inclusief heerlijke muziek! ‘End of the Century’ is vanaf 2 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

A Perfectly Normal Family

In 'A Perfectly Normal Family' heeft Emma (Kaya Toft Loholt) een doodgewoon gezin, tot haar vader Thomas (Mikkel Boe Følsgaard) transgender blijkt te zijn en haar ouders scheiden. Terwijl haar vader een intense transformatie begint, probeert Emma met alle veranderingen om te gaan. Het wordt voor hen allebei een zoektocht om het verleden los te laten, het nieuwe normaal te omarmen en hun relatie te herdefiniëren. ‘A Perfectly Normal Family’ is vanaf 4 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

The Big Trip

In het animatie-avontuur 'The Big Trip' vergist een verwarde ooievaar zich en levert hij een babypanda op het foute adres. Gelukkig komt die terecht bij een beer, eland, tijger en konijn die hun uiterste best willen doen om de baby tot bij zijn echte ouders te brengen! ‘The Big Trip’ is vanaf 4 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Widow's Point

In de angstaanjagende thriller 'Widow's Point' speelt Craig Sheffer de rol van auteur Thomas Livingston die wanhopig op zoek is naar een succesverhaal. Als publiciteitsstunt sluit hij zichzelf een weekend lang op in een vuurtoren met een duistere geschiedenis. Terwijl Thomas zich daarin verdiept, krijgt hij bezoek van bovennatuurlijke krachten... Is die publiciteit het echt wel waard? ‘Widow's Point’ is vanaf 5 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

The Outpost

In het oorlogsdrama 'The Outpost' ligt de focus op een van de bloederigste slagen tussen de Amerikanen en de Taliban in Afghanistan in 2009. Een kleine groep Amerikaanse soldaten (Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom) verblijft in een afgelegen vallei om de lokale bevolking te motiveren deel te nemen aan ontwikkelingsprojecten. Na enkele kleinere aanvallen bevindt de groep zich plots in een grootschalig offensief van de Taliban. ‘The Outpost’ is vanaf 5 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Dead Dicks

De film 'Dead Dicks' is een mix van comedy, sciencefiction en horror. Richie (Heston Horwin) worstelt met zijn mentale gezondheid en pleegt zelfmoord, maar in plaats van te sterven, blijft hij leven en ligt er een dode versie van hem in zijn appartement. Hij belt zijn zus (Jillian Harris) om hulp en samen zoeken ze uit wat er gebeurt wanneer Richie sterft. ‘Dead Dicks’ is vanaf 5 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

I See You

In de thriller 'I See You' wordt de tienjarige Justin Whitter (Riley Caya) ontvoerd. Detective Greg Harper (Jon Tenney) onderzoekt de zaak, maar heeft het thuis niet gemakkelijk. Zijn vrouw Jackie (Helen Hunt) had een affaire en zijn zoon Connor (Judah Lewis) kan haar daarom niet uitstaan. Plots gebeuren er vreemde dingen in huis: foto's verdwijnen uit hun kader, Jackies favoriete koffietas is weg, een klusjesman wordt binnengelaten terwijl niemand thuis is ... Tot Jackie onder Connors bed een vreemd masker vindt. ‘I See You’ is vanaf 15 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Ava

De actiethriller 'Ava' heeft een topcast: Jessica Chastain, John Malkovich, Common, Geena Davis, Colin Farrell, Ioan Gruffudd en Joan Chen! Ava (Chastain) is een huurmoordenaar die door verkeerde informatie een missie doet mislukken en moet vluchten. Haar voormalige mentor neemt alle schuld op zich, maar haar opdrachtgever zet haar op non-actief. Wanneer Ava maar nipt aan de dood ontsnapt bij een aanval van een huurmoordenaar, beseft ze dat ze de foute mensen heeft vertrouwd. ‘Ava’ is vanaf 19 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Crown Vic

In 'Crown Vic' ga je mee op politiepatrouille! Nick Holland (Luke Kleintank), een nieuwe, idealistische politieagent, brengt zijn eerste nachtshift door met de doorwinterde, pessimistische Ray Mandel (Thomas Jane). Ze komen verschillende incidenten tegen, van overvallen tot brandstichting en ontvoering. Het wordt een zware nacht voor Holland, die het niet altijd eens is met Mandels aanpak. ‘Crown Vic’ is vanaf 20 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Lola vers la mer

In het Belgisch-Franse drama 'Lola vers la mer' speelt Mya Bollaers de rol van Lola, een achttienjarige transgendervrouw. Toen ze nog Lionel was, zette haar vader Philippe (Benoît Magimel) haar uit het huis. Wanneer haar moeder Catherine sterft en blijkt dat haar laatste wens is om uitgestrooid te worden in de Noordzee, willen zowel Philippe als Lola dat doen. Nog steeds in conflict vertrekken ze samen naar zee. ‘Lola vers la mer’ is vanaf 23 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Phoenix, Oregon

Wie wil er nu niet samen met zijn of haar beste vriend(in) een bowlingzaak en pizzeria openen? In 'Phoenix, Oregon' zitten Bobby (James Le Gros) en Carlos (Jesse Borrego) in een midlifecrisis. Ze zijn hun job beu en hebben geen tijd voor hun passies, dus besluiten ze een eigen zaak te openen in het dorp waar ze wonen. Is het de beste beslissing van hun leven of breekt het hen zuur op? ‘Phoenix, Oregon’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

The Last Full Measure

'The Last Full Measure' focust op het waargebeurde verhaal van oorlogsheld William H. Pitsenbarger (Jeremy Irvine), die tijdens de Vietnamoorlog wel zestig mannen redde en daarbij zelf het leven verloor. Tweeëndertig jaar later onderzoekt Scott Huffman (Sebastian Stan) waarom 'Pits' geen Medal of Honor gekregen heeft. Hij botst op een complot dat hem zijn carrière kan kosten, maar zet toch alles op alles om Pitsenbarger de eer te geven die hij verdient. ‘The Last Full Measure’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Dreambuilders

Wat zou jij doen als je de dromen van anderen kon controleren? In 'Dreambuilders' ontdekt Minna in haar slaap een plaats waar ze invloed kan uitoefenen op dromen. Wanneer haar vader besluit dat haar stiefmoeder en stiefzus bij hen komen wonen en Minna echt niet met hen overeenkomt, besluit ze de dromen van haar stiefzus te manipuleren. Komt dat wel goed? ‘Dreambuilders’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Ip Man: Kung Fu Master

In de actiefilm 'Ip Man: Kung Fu Master' maakt politie-inspecteur Ip Man (Yu-Hang To) heel wat mee. Net op het moment dat het Japanse leger zijn Foshan binnenvalt, wordt hij het doelwit van een wraakzuchtige gangster. Daarnaast kan hij zijn topcarrière bij de politie wel vergeten wanneer hij beschuldigd wordt van een moord die hij niet eens gepleegd heeft. Kan hij alles nog rechttrekken? ‘Ip Man: Kung Fu Master’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

The Doorman

In 'The Doorman' keert de voormalige marinier Ali (Ruby Rose) terug van het slagveld naar New York City. Ze wordt er portier en raakt bevriend met een familie die in het appartementsgebouw woont. Wanneer een dievenbende het gemunt heeft op de kostbare kunst die de familie bezit, is Ali de enige die hen kan beschermen. ‘The Doorman’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

The Blackout

In de Russische sciencefictionthriller 'The Blackout' sterft al het leven op aarde uit, behalve in een klein gebied in Oost-Europa. Militaire groepen gaan op onderzoek uit buiten deze 'Ring', maar vinden alleen dode lichamen. Wat is de oorzaak hiervan? En hoe lang blijft de 'Ring' de uitzondering? Spanning verzekerd! ‘The Blackout’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Baltic Tribes

'Baltic Tribes' is een spannende documentairefilm die je meeneemt naar het leven van de laatste Baltische heidenen. We volgen koopman Lars uit Gotland die als spion voor de katholieken doorheen de gebieden van maar liefst negen verschillende groepen reist. Wat hij ziet, choqueert hem soms, maar uiteindelijk stelt hij zichzelf toch de vraag: bij wie hoor ik? ‘Baltic Tribes’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Ride Your Wave

In de Japanse geanimeerde film 'Ride Your Wave' verhuist Hinako, een jonge vrouw die gek is op surfen, naar een stadje aan de kust omdat ze er gaat studeren. Aan de universiteit ontmoet ze Minato, een gepassioneerde brandweerman die zijn roeping gevonden heeft: mensen helpen. Hinako en Minato groeien naar elkaar toe, tot een ongeluk roet in het eten gooit. ‘Ride Your Wave’ is vanaf 26 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

The Prince

'The Prince' speelt zich af in een gevangenis in Santiago in de jaren 70. Jaime, veroordeeld voor de gewelddadige misdaad van zijn beste vriend, komt in aanraking met 'the Stallion', een oudere man die de macht heeft achter de tralies. Op zoek naar bescherming, ontwikkelt Jaime een relatie met de man, die hem zal doen reflecteren over zijn seksuele identiteit en de ware reden waarom hij in de gevangenis terechtkwam. ‘The Prince’ is vanaf 30 november beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx. Naar de VOD catalogus van Proximus Pickx? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD catalogus online !

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top