Nieuw op Netflix

Klaar om de nieuwe films en series op Netflix te ontdekken?

Het diverse aanbod dat eraan komt zal je zeker niet teleurstellen.

The Social Dilemma

Na het bekijken van de documentaire 'The Social Dilemma' zal je je smartphone misschien even opzij willen leggen. Dankzij vroegere medewerkers van grote bedrijven als Google, Facebook en Twitter leer je hoe en waarom deze giganten je zo lang mogelijk aan je scherm gekluisterd houden. De docu doet je nadenken: hoe ga jij om met sociale media en je smartphone?
Vanaf nu nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Stranger S2

In de Zuid-Koreaanse thrillerserie 'Stranger' speelt Cho Seung-woo de rol van aanklager Hwang Si-mok. Omdat hij hypersensitief is voor geluiden, ondergaat hij een operatie, maar nadien blijkt hij zijn empathie en bepaalde sociale skills kwijt te zijn. Samen met de onbevreesde politie-inspecteur Han Yeo-jin (Baeo Doona) probeert hij moord- en ontvoeringszaken op te lossen, terwijl ze de instituten waarvoor ze werken nooit helemaal kunnen vertrouwen. 
Vanaf 11 oktober nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

In de familiefilm 'A Babysitter’s Guide to Monster Hunting' maakt babysitter Kelly Ferguson (Tamara Smart) het ergste mee: het kind op wie ze moet letten, wordt ontvoerd door monsters! Gelukkig schieten een groep babysitters van een geheim genootschap haar te hulp. Ze komt erachter dat monsters wel vaker kinderen de stuipen op het lijf jagen en gaat samen met de anderen het gevecht met hen aan.
Vanaf 15 oktober nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Aquaman

Jason Momoa schittert in 'Aquaman' als Arthur Curry, zoon van een sterveling en de koningin van Atlantis, een koninkrijk onder water. Hij groeit op als gewone jongen, maar ontdekt dat hij kan communiceren met dieren in het water. Wanneer een van de koningen onder water de rust boven water wil verstoren, wordt Arthurs hulp ingeroepen. Zal hij zijn plaats als koning van Atlantis innemen en kan hij een oorlog voorkomen?
Vanaf 17 oktober nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Rebecca

In de romantische thriller 'Rebecca' arriveert de jonge, pas getrouwde Mrs. de Winter (Lily James) op het imposante landgoed van haar man (Armie Hammer). Ze is onder de indruk van het huis, maar ziet al snel dat er nog veel sporen zijn van de vorige vrouw van haar man, Rebecca, die op mysterieuze wijze overleed. Het is bijna alsof ze nog in het huis aanwezig is. 
Vanaf 21 oktober nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Over The Moon

In de unieke animatiefilm 'Over The Moon' groeit Fei Fei (Cathy Ang) op met verhalen van haar ouders over de legendarische maangodin Chang'e (Phillipa Soo). Nadat haar moeder sterft, wil Fei Fei koste wat het kost bewijzen dat de godin echt bestaat. Samen met haar konijn bouwt ze een raket om naar de maan te vliegen. 
Vanaf 23 oktober nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Crown S4

In de topserie 'The Crown' volgen we het leven van koningin Elizabeth II van 1947 tot en met vandaag. In het vierde seizoen staan op het programma: de introductie van Diana, prinses van Wales (Emma Corrin), haar huwelijk met prins Charles (Josh O'Connor), hun kinderen William en Harry, en de eerste vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk, Margaret Thatcher (Gillian Anderson). Vanaf 15 november nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Marvel's 616

De docuserie 'Marvel's 616' is een echt pareltje voor wie houdt van de Marvelpersonages, -strips en -films! In acht afleveringen komt telkens één filmmaker aan het woord om te vertellen over zijn of haar werk binnen de franchise. Wat is de impact van de personages op de 'echte' wereld? Hoe komen de verhalen tot stand? Ontdek het allemaal in deze unieke kijk achter de schermen! Vanaf 20 november nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?