Nieuw in Movies & Series

Tijd voor topfilms en -series om het druilerige herfstweer mee door te komen!

Lees hier welke nieuwe titels je mag verwachten in Movies & Series.

For Life

In de serie ‘For Life’ maakt Aaron Wallace (Nicholas Pinnock) iets onwezenlijks mee: hij wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Hij beseft al snel dat als hij zijn onschuld wil bewijzen, hij zichzelf zal moeten bijscholen. In de gevangenis besluit hij advocaat te worden, waardoor hij niet alleen zichzelf, maar ook zijn medegevangenen kan helpen.
Vanaf nu tot 7 november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Into the Dark

‘Into the Dark’ is een unieke Amerikaanse horrorserie die je kijk op je favoriete feestdagen voor altijd zal veranderen. Elke aflevering focust op een bepaalde feestdag (Thanksgiving, Halloween, Kerstmis …) waarop de meest onverwachte dingen roet in het eten gooien. De cast is afwisselend en van topkwaliteit. Durf jij te kijken?
Vanaf nu tot eind november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

The Domestics

'The Domestics' speelt zich af in een claustrofobisch postapocalyptisch Amerika. De overlevenden hebben zich opgesplitst in moordzuchtige bendes die elkaar opjagen. Het duo Nina (Kate Bosworth) en Mark (Tyler Hoechlin) vlucht dag en nacht van hen, maar als één groep het écht op hen gemunt heeft, moeten ze tot het uiterste gaan om te overleven.
Vanaf 17 oktober beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

The Belko Experiment

In de thriller 'The Belko Experiment' is het niet 'just another day at the office' voor de tachtig medewerkers van Belko Corp. in Colombia. Ze beseffen dat ze als ratten in de val zitten wanneer ze via een stem door de intercom het bevel krijgen om twee mensen binnen een halfuur te vermoorden. Terwijl sadistische eisen elkaar opvolgen, stijgt ook het stressniveau. Wie keert zich tegen elkaar? Wie wordt onmenselijk? Wat zou jij doen?
Vanaf 24 oktober beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

The Oath

'The Oath' is toevallig heel actueel. In deze komedie worden de nerveuze Chris (Ike Barinholtz) en zijn nuchtere vrouw Kai (Tiffany Haddish) gevraagd om een eed van trouw te ondertekenen tegenover de president. Hun eerste reactie is ongeloof! Wanneer de deadline - Thanksgiving - dichterbij komt, spanningen en discussies met familieleden hoog oplopen, en er ook nog eens twee agenten van de overheid langskomen, dreigt alles te ontploffen.
Vanaf 7 november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Justified

De serie 'Justified' is oud, maar goud! Raylan Givens (Timothy Olyphant) is een U.S. Marshal met controversiële opvattingen, wiens rechtvaardigheidsgevoel belangrijker is dan de wet. Hij is niet populair bij zijn oversten, maar ook niet bij de criminelen. Als hij in Florida een voortvluchtige crimineel neerschiet, wordt hij overgeplaatst naar Lexington, Kentucky. Hij keert terug naar geboorteplaats, een landelijke mijnstad, waar hij oog in oog komt te staan met zijn voormalige schoolgenoot Boyd Crowder (Walton Goggins). Bekijk het eerste en tweede seizoen!
Vanaf 8 november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

The Miseducation of Cameron Post

In ‘The Miseducation of Cameron Post’ komt Cameron Post (Chloë Grace Moretz) over als het perfecte meisje, tot ze betrapt wordt met een meisje in plaats van een jongen op de achterbank van een auto. Iedereen is gechoqueerd en meteen wordt ze naar een conversietherapiecentrum gestuurd om haar geaardheid ‘af te leren’. Cameron lijdt er onder de zogenaamde methodes die haar moeten 'genezen', terwijl ze voor het eerst ook mensen ontmoet die haar begrijpen. Een aangrijpende film die je niet snel zal loslaten. Vanaf 14 november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Sherlock Gnomes

In de kabouterkomedie 'Sherlock Gnomes' komen Gnomeo (James McAvoy) en Juliet (Emily Blunt) aan in Londen met familie en vrienden. Ze gaan meteen op zoek naar een nieuwe tuin die klaar is voor de lente. Wanneer plots iedereen spoorloos verdwijnt, roepen ze natuurlijk de hulp in van detective Sherlock Gnomes (Johnny Depp)! Samen met zijn hulpje Watson (Chiwetel Ejiofor) onderzoekt hij de zaak en voor ze het weten, raken ze verzeild in een wild avontuur vol nieuwe ontmoetingen en ontdekkingen. 
Vanaf 21 november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Max 2: White House Hero

'Max 2: White House Hero' is een hartverwarmende familiefilm, ideaal voor een herfstige zondagnamiddag! De Duitse herder Max moet het Witte Huis en zijn bewoners beschermen terwijl Charlie, de hond van de geheime dienst, op zwangerschapsverlof is. Hij ontmoet TJ, de zoon van de president, die eigenlijk graag een normale jongen wil zijn. Wanneer hij tijdens een staatsbezoek bevriend raakt met de dochter van de Russische president, komen ze in de problemen. Gelukkig staat Max klaar om hen te redden!
Vanaf 22 november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Free State of Jones

In 'Free State of Jones' dient boer Newt Knight (Matthew McConaughey) als medisch personeel het leger van de Confederatie (Geconfedereerde Staten van Amerika) in 1863. Hij is tegen slavernij en wil niet deelnemen aan het gevecht tegen de Union. Wanneer zijn neef sterft, vertrekt hij naar huis, waar hij al snel wordt gebrandmerkt als een verrader. Hij slaat op de vlucht en vindt onderdak bij een groep ontsnapte slaven. Samen met hen en andere boeren begint hij een tegenbeweging die de geschiedenis voor altijd zal veranderen.
Vanaf 28 november beschikbaar in Movies & Series. Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top