NBA 2K: Badjian heeft nu al eerste titel beet met GameWard

Door Proximus

Deel dit nieuws

Onlangs gerekruteerd door de Franse organisatie, heeft de Belgische NBA 2K-speler Bryan “Badjian” Badjie zich reeds onderscheiden met eindwinst op het voorseizoenstoernooi van de CPA 2K League!

De jonge Brusselse ster van de NBA 2K-basketbalgame, Bryan “Badjian” Badjie, bekent reeds kleur met zijn gloednieuwe GameWard-team. Ingeschreven in de nieuwe CPA 2K League, schitterden Badjian en zijn vier teamgenoten tussen enkele grote esportsorganisaties, waaronder MCES, beGenius en SK Gaming, op het voorseizoenstoernooi.

Het toernooi, dat over meerdere dagen plaatsvond, was een appetizer voor dit nieuwe kampioenschap dat zal worden opgedeeld in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Australië/Nieuw-Zeeland en natuurlijk Europa. Het is in die laatste dat onze landgenoot en zijn team zullen deelnemen. Ze zullen proberen een ticket voor de play-offs te veroveren en de geldprijzen te winnen die op dit moment echter nog niet bekend zijn.

Badjian’s debuut was opmerkelijk, met meteen zijn eerste titel in zijn nieuwe shirt. Het jonge GameWard-team leek geen problemen te hebben met de enkele eliminatiebeugel en wedstrijden in BO1. Ze ontdeden zich van Buzzer Beater, Blaze Esports en beGenius, alvorens de Franse MCES-organisatie te treffen in de finale.

De finale was een echte nationale derby. De MCES-spelers namen als eerste de leiding in deze ultieme BO3: 62-56. Maar de vijf van GameWard reageerden meteen met een overtuigende 53-37-overwinning. De laatste ronde zou beslissen over eindwinst. Enorm spannend en fel bevochten draaide de wedstrijd finaal uit in het voordeel van Badjian en zijn teamgenoten, die met een score van 46-37 zegevierden. Eindresultaat: 2-1 en een allereerste titel voor GameWard op de beroemde basketbalgame!

Dit voorspelt veel goeds voor onze beste vertegenwoordiger, die ongetwijfeld nog vaker van zich zal laten horen op het virtuele parket!

Copyright afbeelding: GameWard

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top