Programma’s om dit weekend te bekijken

Het is weekend! Dat betekent ook dat je de tv-avonden voor deze wekelijkse pauze kan voorbereiden. Zoals elke week selecteert Proximus Pickx voor jou drie programma’s die dit weekend zeker het bekijken waard zijn.

Vrijdag: The Haunting of Bly Manor (NETFLIX)

Als je een fan bent van de serie 'The Haunting of Hill House', dan is deze serie zeker iets voor jou. Het zijn zelfs dezelfde producers die aan de knoppen zaten. ‘The Haunting of Bly Manor’ vertelt het verhaal van een jonge huishoudster die wordt ingehuurd om voor het nichtje en het neefje van een man te zorgen nadat ze onder zijn hoede waren terechtgekomen. Wanneer ze aankomt op het landgoed van Bly, zal ze snel verschijningen zien en vreemde dromen hebben die niet van haarzelf lijken te zijn...

De serie is van Mike Flanagan, die verantwoordelijk is voor veel horrorfilms, waaronder het vervolg op 'The Shining' dat vorig jaar verscheen. Een serie met Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel en T'Nia Miller.

Vanaf 9 oktober te bekijken op Netflix.

Zaterdag: Bad Boys for Life (VOD)

Marcus Burnett is politie-inspecteur geworden en voelt zich niet langer echt een ‘Bad Boy’. Samen met goede vriend en collega Mike Lowery – die zich wel nog een ‘Bad Boy’ voelt - gaan ze nog een laatste missie moeten aangaan. Een Albanese huurling, wiens broer ze hebben vermoord, heeft een prijs op hun hoofd gezet. Daarnaast moet Lowery jonge politieagenten opleiden, waar hij zich duidelijk niet goed bij voelt.

De Belgische filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah mochten het uitzonderlijke duo Will Smith en Martin Lawrence in deze memorabele actiefilm begeleiden.

Schiet wel op, je hebt nog tot zondag 11 oktober om 'Bad Boys For Life' te ontdekken in de Proximus Pickx VOD-catalogus.

Zondag: David Attenborough: A Life on Our Planet

Wie het weekend wenst af te sluiten met een zeer informatieve documentaire, kan ook terecht bij Netflix. David Attenborough is wellicht de meest bekende programmamaker over de natuur. Op zijn 93ste blikt hij in zijn documentaire ‘David Attenborough: A Life on Our Planet’ terug op de evolutie die hij de afgelopen tientallen jaren heeft zien plaatsvinden.

De impact van de mens op de natuur is bijzonder groot en Attenborough schetst een pijnlijk beeld van de gevolgen, maar er zijn ook oplossingen. De tijd dringt voor de mensheid, maar beseffen we dat wel genoeg?

‘David Attenborough: A Life on Our Planet’ is vanaf nu te bekijken bij Netflix.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?