'Now You See Me 3' blijkt dan toch geen illusie te zijn

Films | Vanavond kan je om 20u45 op VTM 2 'Now You See Me 2' bekijken. De eerste film was een groot succes, waardoor er een tweede kwam. Toveren de goochelaars nog een derde film uit hun hoed?

Door Pickx

Deel dit nieuws

In 2013 werd 'Now You See Me' een groot succes, met een totale opbrengst van ruim 300 miljoen euro. De film gaat over vier getalenteerde illusionisten die magie en de kunst van illusie gebruiken om onmogelijke diefstallen te plegen en frauduleuze zaken aan het licht te brengen.

Met Woody Harrelson, Mark Ruffalo (bekend van 'The Hulk'), Isla Fisher, Dave Franco, Jesse Eisenberg (eerder te zien in de 'Social Network') en Morgan Freeman was er een stevige cast. In 2016 kwam er een tweede film en deze prent werd ook gesmaakt met 285 miljoen euro aan opbrengsten.

Dan toch een vervolg in aantocht

In Hollywood zijn ze een grote liefhebber van vervolgfilms. Het gonst al een hele tijd van de geruchten over een vervolg op 'Now You See Me 2'. Eerst was er een sprake van een Chinese spin-off met een volledig Chinese cast. Dat was geen toeval, want beide films deden het bijzonder goed in China. Toch kwam dit project nog niet van de grond.

Een derde film begon meer en meer ook een illusie te worden, maar afgelopen zomer kwam er goed nieuws. In juni 2020 raakte immers bekend dat er een derde film komt. Er komen extra personages en Eric Warren Singer zal het script schrijven voor ‘Now You See Me 3’. Over de cast is voorlopig nog niets bekend, net als over een potentiële releasedatum. De fans zullen dus nog even moeten wachten en kunnen zich op VTM 2 alvast amuseren met 'Now You See Me 2'. Via Netflix is 'Now You See Me' terug te vinden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top