De clash tussen New England Patriots en Kansas City Chiefs kruidt de vierde speeldag van de NFL

Sport | Na drie speeldagen in het kampioenschap beginnen de eerste tendenzen in de NFL zich af te tekenen. Zowel voor de teams in moeilijkheden als voor degene in vorm belooft de volgende speeldag belangrijk te worden. De clash tussen New England Patriots en Kansas City Chiefs zorgt bovendien voor het nodige spektakel.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Meerdere ploegen hebben er een moeilijke seizoensstart opzitten, waarin ze nog niet aan het langste eind wisten te trekken. Dat is het geval voor de Jets, de Giants, de Vikings, de Texans en de Falcons. In de vooruitgeschoven wedstrijd van de vierde speeldag hebben de New York Jets, die momenteel het slechtste rapport laten noteren met amper 65 gescoorde punten tegenover 131 geïncasserd, de Broncos toegelaten om de nul van het scorebord weg te vegen.

Aan de andere kant van de tabel zijn er teams die momenteel de competitie domineren. Zo pronken de Packers met een perfect rapport en 122 punten voor tegenover 85 tegen. Zoals je kan zien, compenseren ze een mindere verdediging met een efficiënte aanvalslinie. Een zwakte die de Falcons, die ondanks drie nederlagen al 90 punten wisten te scoren, kunnen uitbuiten?

Clash tussen de laatste twee winnaars van de Super Bowl

In dezelfde divisie belooft ook het duel tussen de ongeslagen Seahawks en de Dolphins spektakel te bieden. Die laatste hebben namelijk een 13-31 overwinning tegen de Jaguars in de sacoche. Het zou hen de nodige boost moeten geven om het op te nemen tegen een van de zwaargewichten in de NFL. Maar het is toch vooral de kraker tussen de New England Patriots en de Kansas City Chiefs die alle aandacht opeist. De Chiefs, winnaar van de Super Bowl afgelopen seizoen, willen hun foutloos parcours koste wat het kost voortzetten. De Patriots willen op hun beurt niet tegen een tweede nederlaag in vier wedstrijden aanlopen.

Voor de Philadelphia Eagles, kampioen in 2017, verloopt het begin van het kampioenschap uiterst moeilijk. Na twee nederlagen en 1 gelijkspel zullen ze zich moeten herpakken op verplaatsing bij de San Francisco 49ers, afgelopen seizoen nog verliezend finalist in de Super Bowl. Het moment voor de arenden om hun vleugels uit te slaan?

De wedstrijden van de vierde speeldag van de NFL kan je live volgen op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

De volledige kalender van de vierde speeldag in de NFL:
Zondag 4 oktober:

  • New England Patriots - Kansas City Chiefs om 22u25 op Eleven Sports 3
Maandag 5 oktober:
  • San Francisco 49ers - Philadelphia Eagles om 02u20 op Eleven Sports 3

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top