ESL Pro League – De laatste rechte lijn is live te volgen op Pickx

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is alweer een paar dagen geleden dat de ESL Pro League werd hervat en de eerste resultaten van de play-offfase zijn binnen! Wie neemt deel aan het slot van deze Pro League, die live wordt uitgezonden op Pickx? Laten we eerst eens kijken naar de uitslagen.

De play-offs hebben tot nu toe weinig verrassingen voor ons in petto gehad. De favorieten wonnen met gemak hun wedstrijden tegen de outsiders in de eerste ronde:

Na’Vi - Mousesports : 2 - 1 
Complexity - ENCE : 2 - 1
BIG - Team Spirit : 2 - 0 
Astralis - Heroic :  0 - 2 

Heroic presteerde heel goed. De jonge Deense wolven wonnen van hun oudere landgenoten bij Astralis, wat eens te meer bewijst dat het team goede resultaten kan behalen.

In een boom met dubbele eliminatie zie je natuurlijk altijd onverwachte namen opdoemen. Misschien krijgen we een verrassing zoals op de laatste ESL One Cologne? Om de kwartfinalisten en de volledige wedstrijdtabel te kennen, kan je de Pro League volgen op onze sociale media. Bovendien worden de laatste en belangrijkste wedstrijden vanaf 3 oktober om 14u live op Pickx.be maar ook op Pickx Live op 4 oktober om 17u uitgezonden en van commentaar voorzien!

De live uitzending in het nederlands

Zaterdag 3 oktober

Zondag 4 oktober

Copyright afbeelding: ESL Gaming

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top