Standard-Genk is de topaffiche van de derde speeldag in de Super League

Sport | Standard en Racing Genk kruisen zaterdag de degens op de derde speeldag van de Women's Super League. De twee ploegen, die evenveel punten tellen (3), zullen hun huid duur verkopen in de strijd om de voorsprong op hun concurrent.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Charleroi mag vrijdag om 20u de spits van de derde speeldag in het Belgische vrouwenvoetbal afbijten met de komst van Anderlecht. De Brusselaars namen een goede seizoensstart met een zege tegen Standard en een demonstratie tegen Zulte Waregem. De ploeggenotes van Tessa Wullaert zullen die zegereeks willen verlengen tegen een tegenstander die nog niet gewonnen heeft in zijn debuutseizoen in de Scooore Super League. Later op de avond zou KAA Gent in eigen huis geen problemen moeten ondervinden tegen White Star (20u30). 
 
Standard wil bevestigen
 
Zaterdag staat de kraker tussen Standard en Racing Genk (14u) op het menu. Na haar nederlaag tegen Anderlecht, rechtte de Luikse club de rug in eigen huis tegen OHL. De Limburgers hebben na hun zege tegen Charleroi nog niet kunnen bevestigen: de ploegmaats van Aline Zeler beten in het zand tegen Club Brugge (5-2). De Genkse vrouwen zijn erop gebrand om die misstap in de Vurige Stede recht te zetten.
 
Rond de klok van 16u ontvangt Club Brugge Zulte Waregem, in een poging om hun foutloze parcours verder te zetten. De bezoekers zouden een vogel voor de kat moeten zijn na de totale vernedering op eigen veld tegen Anderlecht (0-11).

Staartploegen OHL en Aalst sluiten de speeldag zondag af: vanaf 18u gaan beide ploegen op zoek naar hun eerste punten van dit seizoen.
 
Volg Standard Fémina - Genk Ladies op zaterdag 3 oktober live op Eleven Pro League 2 vanaf 13u45. Je vindt alle kanalen terug in het All Sports-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top