Onze kijktips voor het weekend

Films | Daar is het weekend weer! En wie vrijdag zegt, zegt plannen wat je dit weekend kan kijken. Net als elke week selecteert Proximus Pickx enkele films en series die de komende dagen niet te missen zijn.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Vrijdag: The Imitation Game

Middenin de Tweede Wereldoorlog, willen de Britten absoluut de Duitse codeermachine Enigma ontrafelen. Ze schakelen een ploeg wiskundigen in waar de geniale Alan Turing al snel het voortouw neemt. Ze racen tegen de tijd, want de duur van de oorlog hangt af van hun slagen. Deze krachtige film is gebaseerd op waargebeurde feiten en wordt gedragen door de uitstekende acteerprestaties van Benedict Cumberbatch en Keira Knightley.
 
‘The Imitation Game’ is beschikbaar in de VOD catalogus van Proximus Pickx.Zaterdag: Julie and the Phantoms

Na het overlijden van haar moeder verloor de jonge Julie (Madison Reyes) haar liefde voor muziek. Maar dat verandert allemaal wanneer drie aantrekkelijke geesten uit het jaar 1995 in haar studio verschijnen met de muziek van haar moeder. Julie en de geesten worden snel vrienden en ze starten samen een nieuwe muziekgroep op: Julie and the Phantoms.
 
Na het grote succes van ‘High School Musical’ en ‘Descendants’ borduurt programmamaker Kenny Ortega verder op zijn favoriete genre met deze nieuwe serie, die ongetwijfeld ook niet onbesproken blijft.
 
‘Julie and the Phantoms’ is nu beschikbaar op Netflix.Zondag: The Expendables

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis – voor ‘The Expendables’ verzamelde regisseur Stallone zo veel mogelijk spierbundels. De prent is een hommage aan de actiefilms uit de jaren 80, toen één Rambo nog honderden slechterikken omver kon maaien met een machinegeweer dat klaarblijkelijk nooit zonder kogels zat. Geen wonder dus dat fans voor de release van deze film vergeleken hoeveel doden de acteurs in hun filmografieën al op hun geweten hebben.
 
Verwacht geen diepgaande plot, maar schakel je brein even uit met deze vermakelijke over-the-topfilm. Ideaal voor een zondagavond, toch?
 
‘The Expendables’ is zondag om 20u35 te zien op VTM3
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top