Topchefs breken hun hoofd over snacks in Snackmasters

Hoe maak je de perfecte Cornet d’Amour? Dat is de vraag die topchefs Loïc Van Impe en de Boxy’s vanavond stellen in de eerste aflevering van ‘Snackmasters’. Dit is wat we ervan kunnen verwachten.

In het nieuwe kookprogramma op VTM nemen de koks het tegen elkaar op om legendarische snacks zo goed mogelijk na te maken. Ze krijgen drie dagen om te zwoegen op de perfecte recreatie en moeten daarna hun versie voorleggen aan de jury: de fabrieksmedewerkers die de originele snack maken. In de eerste aflevering strijden Loïc Van Impe en de tweelingbroers Boxy om de beste Cornet d’Amour te maken. Later krijgen ook Roger van Damme, Marcelo Ballardin, Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem, Wout Bru en Sofie Dumont een uitdaging voorgeschoteld.
 
Niet min

Presentator Koen Wauters volgt de chefs in hun zoektocht naar de perfecte Cornet d’Amour en intussen zoekt Ruth Beeckmans uit hoe de echte snack gemaakt wordt. Komen de Vlaamse chefs in de buurt van het origineel? Of ontdekt Ruth geheime processen die onmogelijk thuis na te bootsen zijn? Een ding staat vast: de uitdaging is niet min. “Dit is het allermoeilijkste wat ik in mijn carrière al heb gedaan”, liet Piet Huysentruyt optekenen.
 
Bekijk Snackmasters vanaf vanavond elke dinsdag om 20u35 bij VTM.

Films

Bekijk alles
Top