Lierse Kempenzonen kent tegenstander in volgende ronde Croky Cup (als het zich zelf kwalificeert)

Sport | Zoals we reeds eerder aangaven moet Lierse Kempenzonen als enige profploeg al vroeg aan de bak in de Croky Cup. De troepen van Tom Van Imschoot moeten nu dinsdag al de wei in tegen tweedeprovincialer RVC Hoboken. Als de Pallieters zich kwalificeren volgt er een weekje later een uitwedstrijd bij Olympic Charleroi.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De tweede club uit het Zwarte Land versloeg dit weekend Sprimont met  6-3 en wacht komende week dus op de winnaar van het duel tussen Lierse Kempenzonen en Hoboken. Wie ook die ronde overleeft, komt in de pot met de andere 1B-teams. Die wedstrijden staan geprogrammeerd tijdens het weekend van 10 en 11 oktober.

Bij Olympic Charleroi is Mohamed Dahmane (ex-Genk, ex-Club Brugge) de bekendste naam. De aanvaller is inmiddels 38 jaar, maar staat nog steeds op het veld. Al vult hij bij Olympic opvallend genoeg ook nog de rol van sportief directeur in. Dahmane scoorde de 5-2 tegen Sprimont, maar moest de uitblinkersrol wel aan Mehdi Khaida laten. De middenvelder scoorde namelijk een hattrick.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top