Weekendtips om de regen te trotseren

Films | Van een hittegolf naar een weekend vol regenbuien? België kan het. Gelukkig is elk weer een goed excuus om voor de buis te kruipen, dus heeft Proximus Pickx drie kijktips voor je klaar om het gezellig te maken dit weekend.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: The Rhythm Section

Het weekend inzetten doe je met een stevige actiefilm, overgoten door een goede portie drama. Stephanie Patrick kwam aan lager wal nadat haar familie enkele jaren geleden omkwam in een vliegtuigcrash. Met haar job al prostituee probeert ze nu haar drugsverslaving te financieren, tot een journalist haar vertelt dat de crash geen ongeluk was. Stephanie gooit haar leven om en kruipt in de huid van freelance moordenaar Petra Reuter, om zo te achterhalen wie verantwoordelijk was voor de dood van haar familie.   
 
Het is je laatste kans om dit actiedrama, met hoofdrollen voor Blake Lively en Jude Law, te bekijken. ‘The Rythm Section’ is nog tot 29 augustus te vinden in de Proximus VOD catalogus.

Zaterdag: Mirror Mirror

De koning trouwt met de mooiste vrouw van het land, die toevallig ook een heks is. Na zijn plotse en 'toevallige' verdwijning blijft zijn dochter alleen achter met de boze stiefmoeder. Het verhaal van Sneeuwwitje kennen we allemaal. Deze fantasierijke avonturenfilm uit 2012 vertelt datzelfde verhaal van de gebroeders Grimm, maar in live action deze keer. Julia Roberts geeft als stiefmoeder de vergiftigde appel aan Lilly ‘Sneeuwwitje’ Collins, maar loopt dit verhaal wel net zo goed af als de klassieker?
 
Ondergedompeld worden in fanatasiewereld van ‘Mirror Mirror’ kan zaterdagavond om 20u30 bij VTM.  

Cobra Kai

Nog zo’n klassieker die van onder het stof gehaald wordt. Vierendertig jaar na zijn nederlaag in het All-Valley Karate Toernooi werkt Johnny Lawrence, ondertussen in de vijftig, in de bouw. Net nadat hij zijn job verliest, redt Johnny zijn buurjongen van een bende pestkoppen met behulp van karate. Miguel, de tiener, wil wat Johnny hem karate leert. Die laatste heropent na lang aarzelen toch de Cobra Kai karate dojo. Een beslissing die de rivaliteit met Daniel LaRusso weer aanwakkert.
 
Beide seizoenen van deze serie gebaseerd op de ‘Karate Kid’-films zijn vanaf 28 augustus te zien op Netflix.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top