Drie kijktips die je niet wil missen dit weekend

Films | Het is eindelijk weer zover: weekend! Tijd om eens helemaal uit te rusten, en hoe kan dat beter dan met enkele topfilms of -series? Proximus Pickx staat alvast klaar met enkele kijktips.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Call Me by Your Name

Deze verfilming van de gelijknamige roman van André Aciman vertelt het verhaal van Elio, een zeventienjarige jongeman op zoek naar de liefde en wat dat voor hem betekent. Het is de zomer van 1983 en Elio verblijft met zijn familie in hun villa in Noord-Italië. Zijn vader is archeoloog en kunsthistoricus en nodigt de Amerikaanse academicus Oliver om hem te helpen bij zijn onderzoek. Geleidelijk aan wordt duidelijk dat er een sterke aantrekkingskracht is tussen Elio en Oliver, waardoor het beeld dat de zeventienjarige van de liefde heeft plots gaat wankelen.
 
Dit drama met een schitterende hoofdrol voor de jonge Timothée Chalamet, is terug te vinden in de Op Aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Zaterdag: Sing

Zin om samen met de kinderen voor de televisie te kruipen? Dan is de muzikale komedie ‘Sing’ perfect. Buster Moon is de eigenaar van een theater dat de laatste tijd maar op weinig succes kan rekenen en heeft zich daardoor serieus in de schulden gewerkt. Om die grote som af te lossen organiseert hij een zangwedstrijd, met een prijs van 1000 dollar voor de winnaar. Buster zet per ongeluk echter een paar nulletjes te veel en plots zijn overaal flyers te vinden waarop staat dat hij 100.000 dollar uitreikt. Allerlei dieren komen op de wedstrijd af en ieder van hen heeft zo zijn eigen plan met de grote pot.
 
Deze knotsgekke maar hartverwarmende zangwedstrijd is zaterdagavond om 20u25 te zien op VTM.  

Zondag: Biohackers

Om je batterijen weer wat op te laden voor de drukke werkweek gaan we de hartslag doen stijgen met de Duitse thrillerserie ‘Biohackers’. Mia Akerlund studeert geneeskunde aan de Universiteit van Freiburg, waar ze Jasper, een getalenteerde biologiestudent, en zijn vreemde kamergenoot Niklas ontmoet. Mia geraakt verwikkeld in een wereld van genetische experimenten en is tegelijkertijd ook onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van haar broer. Eens ze te weten komt dat grote resultaten in het biohacking onderzoek in de verkeerde handen zijn gevallen, moet ze kiezen tussen haar vrienden redden of haar broers dood wreken.
 
Het eerste seizoen van ‘Biohackers’ is vanaf 20 agustus te zien op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top